BalkansPress

Dobro došli!

Pažnju svetske javnosti privukao je čuveni nemački doktor Volfgang Vodarg koji je izneo niz šokantnih činjenica koje se primenjuju u većini zemlja sveta zbog virusa korona a koje su u apsolutnoj suprotnosti sa do sada utvrđenim naučnim činjenicama.

PROČITAJTE: "To je kao da vam kuća gori, a vi ne gasite požar": Ima li Švedska DOBAR RAZLOG da prkosi celom svetu u doba pandemije?

Novim videom dr Volfgang je opet uzburkao, pre svega nemačku javnost, sa tvrdnjama da vlast i zdravstvo čine mnoge stvari suprotno definisanoj lekarskoj praksi, a pogotovo upotrebom masovnih karantina.

 

Kako je ta praksa počela da se koristi i u drugim zemljama dobro je da pogledate ovaj kratak video u trajanju od svega 3 minuta i da shvatite šta se ustvari dešava.

Naročito obratite pažnju šta uvaženi doktor i naučnik kaže o samom koronavirusu. Shvatićete da je sve suprotno od onoga što vam saopštavaju putem medija.

Do sada, 2. aprila, ukupan broj registrovanih ljudi zaraženih virusom COVID-19 iznosi 940.000, dok je broj preminulih zastrašujuć, čak 48.000 u 193 države sveta. Čuvajte se.

(Izvor: WebTribune.rs)

Scroll to top