Kuvajtski zvaničnik, Fahad Al Šalami, izjavio je da njegova zemlja zajedno sa Omano, Katarom, Saudijskom Arabijom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima nemaju nameru da prihvate izbeglice iz Sirije.

Read more...

Neverovatno je šta češki lekari moraju raditi u nemačkim klinikama, nastavlja, i dodaje kako su muslimanski i afrički migranti zastrašujuće teški ljudi s kojima nije lako raditi. Ova češka doktorka nakon rada s migrantima uputila je vapaj za penzijom jer, kako kaže, stanje se ne može izdržati.

Read more...

Lideri Evropske unije su, posle skoro 10 sati haotičnih pregovora postigli dogovor o migraciji, ali detalji nisu saopšteni. Francuski predsednik Emanuel Makron je rekao da je „evropska saradnja pobedila“ i ocenio da je „iskazana solidarnost sa zemljama prvog ulaska“. 

Read more...

 - Srbija neće biti tampon zona za migrante, a to nije bio ni predmet nedavnog razgovora lidera Evropske unije - izjavio je danas potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, a povodom nekih tumačenja tog sastanka.

Read more...

Bivši srpski ministar i guverner NBS-a Mlađan Dinkić zajedno sa počasnim predsednikom Socijalističke parije Srbije Milutinom Mrkonjićem sastao se s albanskim biznismenom Taipom Sadikajem u bašti poznatog stranog hotela u Beogradu.

Read more...

Nakon ogromnog priliva izbeglica iz Sirije u Evropu postavlja se pitanje zašto utočište od rata ne traže u bogatim zemljama Persijskog zaliva, koje su im bliže.

Read more...

Dvojica Libijaca privedena su jutros u policiju nakon incidenta u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

Read more...
Scroll to top