Američka televizija CNN u internacionalnom izdanju, jutros je u lokalnom srpskom vremenu (08:30) objavila ekskluzivan prilog o uspesima srpskih matematičara uz naglasak da imamo najpametniju omladinu sveta.

Read more...

BEOGRAD - Jedan od najbližih saradnika pokojnog Slobodana Miloševića, nekadašnji vicepremijer Jugoslavije i ekspremijer Srbije otkrio je uživo u TV emisiji najapsurdniju situaciju kojoj je prisustvovao tokom pregovora u Dejtonu.

Read more...

Ove jesen nas je častila prolećnim temperaturama, a izgleda da će se tako nastaviti i u decembru.

Read more...

U trgovinskim lancima u Srbiji već duže su uobičajne akcije popusta za penzionere koje se poklapaju sa datumom isplate penzija, a u Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije kažu da su sve učestalije i pritužbe penzionera da zapravo ne ostvaruju popust koji je istaknut u prodavnicima.

Read more...

Velika je čast pobediti u finalu svetski važnog debatnog turnira, ali iznad svega smo ponosni na titulu prvog tima, koji je Engleze, Amerikance i Australijance potukao u debati na njihovom maternjem jeziku.

Read more...

Iako je Evropski sud za ljudska prava u Strazburu nedavno prihvatio predstavku povodom događaja gde je I. Đ., tada sedmogodišnji dečak, 2012. mučen u beogradskom vrtiću kada mu je vaspitačica naredila da se skine go i tako sedi pred drugarima iz grupe i povodom čega se Srbija obavezala da mu zbog toga na ime nematerijalne štete isplati 7.500 evra, naša zemlja isplatila je dečaku znatno manji iznos.

Read more...

Građani Srbije više neće morati da strahuju da će im umesto mobilnog telefona ili laptopa koji su naručili preko interneta u paketima stići cigla, cepanica drva ili stare farmerke, kao što se neretko dešavalo dosad!

Read more...
Scroll to top