Cisterna koja prevozi gorivo i kamion koji vozi ketering za avione su se sudarili na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla, potvrđeno je "Novostima". Zbog tog sudara sve je u zastoju, a prema prvim informacijama, saobraćaj je privremeno obustavljen.

Read more...

Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije "Pruži korak" na mobilne telefone, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare.

Read more...

Zbog malverzacija u vezi sa javnim nabavkama u Kliničko centru Kragujevac uhapšeno je četvoro zaposlenih u KBC i još devetoro koji se dovode u sumnju da su učestvovali u javnim nabavkama. Sumnja se da je rukovodilac u tom kliničkom centru obavljao vanstandardne estetske operacije za koje je od pacijenata uzimao novac.

Read more...

"Beograd jeste metropola, ali je mnogo manji od Šangaja, pa i od Moskve. Kada su naši đaci ravnopravni ili bolji od dece iz velikih gradova razvijenih zemalja, to je zaista veliki uspeh i mi smo jako ponosni“.

Read more...

Oni ističu da su devojčice koje su učestvovalu u nasilju ovu školu pohađale svega 10-ak dana, te da smenom direktora Jelića nije se reršio problem vršnjačkog nasilja, jer direktor Jelić nije ni bio deo tog problema.

Read more...

Kod lekara najčešće idemo tek kada nas nešto zaboli i kada sami zaključimo da nešto nije u redu.

Read more...

Marija Dojčinović (32) i njena devojčica Tijana Ramani (5) iz sela Gornja Koznica kod Surdulice,više su gladne nego site, a svaki novi dan im donosi novu neizvesnost, hoće li uspeti nekako da ga prežive.

Read more...
Scroll to top