U svakom "tabako šopu" može se kupiti droga u slobodnoj prodaji što mladi u Srbiji masovno koriste. Najčešće su u upotrebi sintetički kanabinoidi koji su u slobodnoj prodaji po "tabako" i "hedšopovima", a dileri po kafićima prodaju i "drogu za silovanje".

Read more...

Ako bi samo studenti odlučivali o tome da li Srbija treba da uđu u Evropsku uniju, to se ne bi desilo, jer najveći broj njih nije za to. Ali oni bar znaju šta hoće, a šta neće, za razliku od čak četvritne ispitanih koji po ovom važnom pitanju za budućnost svih nas nemaju nikakav stav.

Read more...

Prvo je divljao tokom vožnje, a potom nije hteo da pusti putnike da izađu iz autobusa.

Read more...

Što južnije, to tužnije izgleda da ne važi kada su u pitanju cene nekretnina po selima Srbije. Kuće sa okućnicom u ruralnim delovima iz godine u godinu gube vrednost. Ovog leta se tako u delovima Banata mogu kupiti i za svega 2.000 evra, ali ih oko Nišanema za manje od 15.000 evra. Istina, u pirotskim selima nekretnine se cene i svega 1.000 evra. Tamo gde su cene najniže, nažalost, kupaca i nema.

Read more...

BOR - Pojedini članovi borskog Moto-kluba "Izi rajders" bili su u sredu neprijatno iznenađeni kada im je, zbog tetovaža, mobilni tim Instituta za transfuziologiju Srbije odbio da uzme krv, iako se radi o višestrukim davaocima dragocene tečnosti.

Read more...

Postoji ozbiljna sumnja da "Anastasia date", međunarodni sajt za upoznavanje, radi kastinge i fotografiše devojke po Vojvodini i Beogradu, ali da ih prethodno ne informišu o tome gde će njihove slike zapravo biti objavljene.

Read more...

Maloletnicima u Beogradu bi uskoro mogao da bude zabranjen ulazak u kafiće i barove posle 22 časa! Ovo je ideja na kojoj već duže vreme radi gradski menadžer Goran Vesić.

Read more...
Scroll to top