Od 32 kuće u našem kraju, domaćice u 25 bi mogle da rade isto što i ja i da za sve nas ima mesta na tršištu, ustvari, ne bi mogle da postignemo.

Read more...

Ti lekari se čak ni ne odazivaju kada dobiju poziv za intervenciju.

Read more...

Dok se mnoge njegove kolege na fakultetima u Srbiji trude da prave donekle usiljenu distancu u odnosu sa studentima, da se ne javljaju na telefon niti da odgovaraju na mejlove van radnog vremena, i da stvaraju svojevrsnu atmosferu strahopoštovanja, koja brucošima najteže pada, mladi doktor medicine Ivan Zaletel (29) primenjuje jedan drugačiji metod rada, odnosno, kako i sam kaže, ide u skroz drugu krajnost.

Read more...

Nišlijka stara 21 godinu koja je primljena na lečenje sa kliničkom slikom malih boginja, preminula je jutros oko 6 časova na Infektivnoj klinici od komplikacija izazvanih ovom bolešću.

Read more...

Trogodišnji Vasilije Nikolić iz Lapljeg Sela na Kosovu i Metohiji dobio je, nakon intervencije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, 150.000 evra za transplataciju koštane srži u Italiji. Lepa vest stigla je tokom Vučićevog sastanka sa Srbima koji žive u enklavama a koji je održan u Lapljem selu.

Read more...

Nesvakidašnji događaj u OŠ "Kralj Aleksandar Prvi " čeka epilog od sredine decembra. Milan Pušica, direktor: Istraga je u toku, obavešteno Ministarstvo.

Read more...

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: "Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva".

Read more...
Scroll to top