Ruma se još nije oporavila od seks snimka popa sa ljubavnicom, a već je trese novi porno skandal!

Read more...

Skandal sa fotografijama na kojima je u seksualnom činu sa ljubavnicom sam sebe ovekovečio pravoslavni sveštenik iz Rume našao se u središtu postupka koji je protiv njega pokrenula Eparhija sremska SPC. Da li je svojim postupkom prekršio crkvene kanone, povredio javni moral, izneverio porodične vrednosti i osećanja vernika biće poznato po okončanju crkvenog procesa.

Read more...

Nakon bure koja se u javnosti podigla povodom izveštavanja novinarke Studija B Barbare Životić o protestu opozicije koji je održan u subotu, oglasila se i njegova glavna akterka.

Read more...

Televizijsko uključenje novinarke Studija B Barbare Životić u večeri kada su se u Beogradu održavao protest "Stop krvavim košuljama" ni tri dana kasnije, ne prestaje da skandalizuje javnost. Njen izveštaj u kome je pomenula "daleko malo ljudi", "incident u tuči kišobranima" i "licemerje organizatora" istog trenutka postao je tema broj jedna na društvenim mrežama.

Read more...

Klupko jezivih pretnji u slučaju trojice maloletnika koji su u Zaječaru privedeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo silovanje, počelo je da se odmotava kada su roditelji jedne od devojčica videli u njenom telefonu prepisku između nje i osumnjičenih.

Read more...

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Saška Bogeskog, koji je u maju 2013. godine u svom stanu u Žarkovu nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića u samoodbrani.

Read more...

Zbog povrede ruke motornom testerom, muškarac iz Zubinog Potoka operisan je 14 puta bez uspeha, a agoniju dugu deceniju i po rešili su mu hirurzi KBC “Zemun” i VMA.

Read more...
Scroll to top