U selima oko Lukovske Banje kod Kuršumlije danas gotovo da nema meštanina koji nije išao u potragu za skrivenim blagom kralja Milutina, a jedan od njih je i 70-ogodišnji Miodrag Miletić koji je do sada, kako kaže, prekopao brda i doline.

Read more...

Mali Dušan Todorović (4) iz Svilajnca, dečak teško oboleo od karcina neoblasma, poleteo je danas avionom Vlade Srbije uz pratnju lekara Dečje bolnice u Tiršovoj na lečenje u kliniku u Barseloni.

Read more...

Nakon što je poznati glumac javno pozvao Vučića da država novac koji je odvojila za lečenje malog Dušana, uplati za lečenje druge dece koja su na čekanju, predsednik je ekskluzivno za portal "Alo!" odgovorio Trifunoviću.

Read more...

Osnivač i predsednik Upravnog odbora Fondacije “Podrži život“ Sergej Trifunović uputio je molbu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Read more...

Miloš je iz Švajcarske je doneo nešto zbog čega mu komšije zaviruju u dvorište! Što je najbolje, od toga može dobro i da se zaradi!

Read more...

Od 32 kuće u našem kraju, domaćice u 25 bi mogle da rade isto što i ja i da za sve nas ima mesta na tršištu, ustvari, ne bi mogle da postignemo.

Read more...
Scroll to top