Naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji dali su neobičnu hipotezu prema kojoj vanzemaljci iz svemira već dugo žive na Zemlji među nama.

Read more...

Na Dorćolu se nalazi najstarija i najtajanstvenija beogradska kuća, koja puna tri veka odoleva vremenu i istorijskim događajima. Tajnu ove kuće u Beogradu čuvaju podzemni prolazi ispod nje koji vode duboko u središte grada. Kao garanciju neotkrivanja tajnih tunela, graditelj kuće je platio glavom.

Read more...

Nakon talasa izbeglica, Evropu će pogoditi i razoriti velika ekološka katastrofa, a za šest godina planeta će ostati bez pijaće vode.

Read more...

U ljudskoj prirodi je da bojimo smrti i teško nam je da o njoj govorimo ili da joj prisustvujemo. Međutim, možda upravo samrtnici razumeju smrt mnogo bolje nego mi i mogu da nam pruže utehu.

Read more...

Ronioci kluba "Buk" pronašli su u reci Vrbas nadomak Banjaluke srednjevekovni mač u kamenu.

Read more...

Na fresku Raspeće Hristovo iz Dečana, gde se vide anđeli u svemirskim brodovima, uputio me je prijatelj iz tadašnje Jugoslavije. Otputovao sam na Kosovo i Metohiju i video je sopstvenim očima.

Read more...

Osoba koja je snimila ovaj nesvakidašnji događaj navela je da su misteriozni objekti ličili na neku vrstu brodova koji su leteli nebom u potpunoj tišini.

Read more...
Scroll to top