NA Turovićevoj igli, jednom od najspektakularnijih pronalazaka u prebogatoj arheološkoj riznici Srbije, polako se hvata korozija zaborava. A pre samo 18 godina o njemu se pisalo i govorilo sa egzaltacijom.

Read more...

Kada se desila nesreća, Australijanka Džanin Šepard profesionalno se bavila skijaškim trčanjem i upravo se spremala za Olimpijadu u Kalgariju 1988.

Read more...

Dominikanski hram u Meksiku iz 16. veka decenijama je bio potopljen zbog izgradnje brane Benito Juarez 1964. godine, ali nedavne suše ponovno su otkrile njegovu čar.

Read more...

Istoričar Goran Šarić gostovao je u emisiji „Na rubu znanosti“ na televiziji HRT gde je govorio o istoriji Balkana.

Read more...

POJAVA neidentifikovanih letećih objekata (NLO) u gotovo kompletnom vazdušnom prostoru nekadašnje Jugoslavije, sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, imala je karakter "epidemije".

Read more...

Devojka (19) iz Mumbaja u Indiji žurila je jednog jutra na posao, zbog čega je pokušala prečicom da stigne na peron, i to tako što je pretrčavala šine.

Read more...

Porodica Mitrović iz Tršića kod Loznice javnosti je postala poznata ovih dana kada im je zbog zagrevanja kuće pod nerazjašnjenim okolnostima gradska građevinska inspekcija preporučila iseljenje iz objekta.

Read more...
Scroll to top