Naučnici su otkrili da kada ostatak tela više ne pokazuje nikakve znakove života, mozak i dalje radi. S druge strane, čovek se proglašava mrtvim kada srce prestane da mu kuca i kad nema razumne šanse da ponovno počne da kuca.

Read more...

Dejvid Kenedi sa Univerziteta Zapadna Australija kaže: "Svrha ovih struktura ostaje nepoznata"

Read more...

Među ovih 12 Vorteksa imamo Bermudski trougao, Mohendžo-daro, pa čak i Antarktik. Skoro sve ove Vortekse karakterišu magnetne anomalije i abnormalni fenomeni.

Read more...

U jednoj od Švajcarskih planina nalazi se bunker, pretvoren u trezor, u kome kompanija Ksapo čuva bitkoine svojih kupaca. Pristup je ograničen sigurnosnim merama, a precizna lokacija je tajna. Vodič koji prevozi kupce kaže da ljudi dolaze po kriptovalute koje vrede "milione", a kolika je vrednost bitkoina koji se tamo čuvaju takođe je tajna.

Read more...

U energetskom “stubu“ostati 20 minuta, preko toga nema potrebe, jer može da izazove blagu vrtoglavicu, priča nalazač ovog svetog mesta, Sofija Milanović.

Read more...

Nekada su Srbi odlazili u Bugarsku kod Vangelije Dimitrove, čuvene Baba Vange da im predvidi sudbinu ili po lek , . Sada se taj proces odvija u suprotnom pravcu.

Read more...

Da li se sećate slepe bugarske proročice koja je predvidela uzdizanje ISIS-a i napad 9. septembra? Pogledajte kakvu je šokantnu viziju imala o Donaldu Trampu.

Read more...
Scroll to top