Naglašava da je bio deo tajnog projekta koji je slao ljude u budućnost i nazad, a izabran je za ovaj posao još tokom devedesetih godina.

Read more...

Član jedne od najbogatijih njujorških porodica, najstariji sin vlasnika devet višespratnica na elitnim njujorškim lokacijama, Robert Durst imao je tu nesreću, ili se radi o nečemu drugom, da su tokom njegovog života oko njega nestajali ili nasilnom smrću umirali njemu bliski ljudi.

Read more...

Ponavaljao je „nemojte to raditi, gorim“, kao da se već nalazi u samom paklu.

Read more...

Urbano Monte (1544-1613), malo poznati italijanski kartograf, stvorio je 1587. godine neverovatnu ručno crtanu kartu, 3×3 metra.

Read more...

Ona je predvidela i upozorila na mnoge loše događaje. Mati Isidora iz manastira Sisojevac u Paraćinu je 2001. godine besedila o vremenima koje dolaze. Njena priča je aktuelna i više od decenije kasnije.

Read more...

Baba Rosa Dumitrović direktna je veza sa onim svetom! Razgovara, s mrtvima preko čaše vode, ali nikako na crveno slovo, subotom i ponedeljkom.

Read more...

Dr Majkl Sala je ukazao na to da na Mesecu postoji Vojno industrijski vanzemaljski kompleks (MIEC) i da se Zemlja posećuje iz baza na Mesecu.

Read more...
Scroll to top