Kako saznajemo, najnovija informacija koja stiže sa Evije je ta da se u Srbiju vraćaju svi naši turisti, a ne samo jedna grupa, kako je ranije navedeno.

Read more...

Kako saznajemo, grupa naših građana koja u 14 časova kreće za Srbiju nije samovoljno napustila ostrvo, kako je prvobitno objavljeno uz objašnjenje da su odbili karantin.

Read more...

Vikend će najpre danas doneti tropske temperature, pa u nedelju "hladan tuš" i 10 stepeni hladnije. A od početka naredne sedmice prijatno toplo i uglavnom sunčano vreme. Koliko će se vreme noćas promeniti, najbolje svedoči žuti meteoalarm, ali on će danas biti na snazi zbog visokih temperatura, a sutra zbog jakih udara vetra praćenih pljuskovima i grmljavinom.

Read more...

U jeku demonstracija koje su se odigrale sinoć, paljenja, gađanja kamenicama i suzavcem, tuča i razbijanja, jedan snimak iz Niša preplavio je internet i za kratko vreme poslao poruku koju niko nije očekivao.

Read more...

Predsednik opozicione Narodne stranke Vuk Jeremić izviždan je večeras na protestima ispred Skupštine Srbije kojima je pokušao da se priključi. Jeremić je praktično oteran sa stepeništa ispred Doma narodne skupštine, a primio je i udarac u glavu.

Read more...

Zbog najavljenog povratka mera usled nepovoljne epidemiološke situacije i mogućeg uvođenja policijskog časa u Beogradu predstojećeg vikenda, ispred Skupštine Srbije sinoć je održan protest.

Read more...

U Bulevaru kralja Aleksandra ispred Crkve Svetog Marka demonstranti su zapalili tri policijska automobila.

Read more...
Scroll to top