Srbija je potpuno spremna za predstojeći period ukoliko Svetska zdravstvena organizacija proglasi koronavirus globalnom pretnjom, kaže Darija Kisić Tepavčević iz Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".

Read more...

U dosadašnjem delu zime koja je počela 1. decembra još nismo imali nijedan zimski ciklus, a samim tim nije bilo značajnijeg snega.

Read more...

U Pčinjskom okrugu tridesetak roditelja sumnja da su im deca nestala ili su ukradena u porodilištima. Nijedan slučaj još nije rešen, ali će porodica Trojanović iz Vranja, odlukom suda, dobiti novčanu odštetu za bol koju je trpela godinama zbog nestanka bebe.

Read more...

Bivša političarka Vesna Pešić preti ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ona je na svom tviter nalogu ostavila poruku upućenu drugim tviterašima:

Read more...

Vazduh izuzetno lošeg kvaliteta dišu građani širom Srbije!

Read more...

BEOGRAD - Sudeći prema vremenskoj prognozi, sutra bi mogli da odahnemo jer se od sredine dana očekuje pojava vetra koja bi u većini mesta u zemlji mogla da otera maglu, a samim tim i smanji nivo zagađujućih ceštica u vazduhu, kažu meteorolozi.

Read more...

Zemljotres jačine 4,8 stepeni pogodio je večeras oko 17.30 sati Kosovo i Metohiju.

Read more...
Scroll to top