BalkansPress

Dobro došli!

Istakla je da u procesu pridruživanja Srbija ubedljivo prednjači u regionu i da je „politički u redu“ da podrži razvoj čitavog regiona i da je to i u interesu Srbije.

Read more...

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštilo je danas da je obdukcionim nalazom utvrđeno da je lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću koja je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funkcije i prestanka rada srca.

Read more...

Beograd bi, ako je suditi po trenutnoj dogovorenoj agendi, u narednih nedelju dana trebalo da ugosti najpre ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova 6. i 7. juna, a zatim i nemačkog kancelara Olafa Šolca 10. juna. Ipak, i dalje je neizvesno hoće li protokole bilateralnih susreta i srdačno domaćinstvo naše zemlje za sve goste ugroziti diplomatija "ispod stola", na šta ukazuju nezvanične informacija da je visoki gost iz Berlina spreman čak i da otkaže svoj dolazak, ukoliko se pre njega sa ovdašnjim domaćinima sretne ruski šef diplomatije.

Read more...

Zukorlić i Ljajić su bili brana radikalizaciji i zloupotrebi Bošnjaka za potrebe zapadne destabilizacije Srbije i čitavog Balkana. A upravo oni su bili predmet sumnjivih aktivnosti.

Read more...

Vaskrs je jedan od najvećih hrišćanskih praznika, a ove godine se slavi 24. aprila po pravoslavnom kalendaru.

Read more...

Velika Britanija napravila je opasan presedan i privremenim vlastima u Prištini isporučila veću količinu lakih protivtenkovdkih raketnih sistema "DŽavelin" i NLAW. Ove rakete tokom poslednja dva meseca okosnica su gotovo svih zapadnih isporuka naoružanja Ukrajini, za rat protiv Rusije. Ovakav opsan potez Londona, prema saznanjima "Novosti", neće ostati bez reakcije Srbije - predsednik Aleksandar Vučić u narednih 48 sati zatražiće zvanično objašnjenje od britanskog premijera Borisa DŽonsona.

Read more...

„Mi bi pomogli Srbiji, ali hoću ponovo da naglasim, to je na Srbiji ne na nama”, rekao je Hil.

Read more...
Scroll to top