U prvim reagovanjima posle debakla na glasanju za prijem takozvanog Kosova u Interpol, Priština okrivljuje Beograd za taj neuspeh.

Read more...

Lažna država Kosovo nije uspela da uđe u Interpol. Na glasanju tokom Generalne skupštine Interpola za prijem lažne države u tu organizaciju glasalo je samo 68 zemalja članica što je daleko od potrebne dvotrećinske većine.

Read more...

Prvi dan zasedanja GS međunarodne policijske organizacije obeležio je niz skandala koje su priredili predstavnici prištinske policije.

Read more...

Ukoliko Kosovo bude primljeno u Interpol, na poternici će se na zahtev Prištine naći bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković, saznaje "Blic".

Read more...

Zapadne sile poslale su diplomatskim kanalima nepristojnu ponudu predsedniku Aleksandru Vučiću po kojoj bi on trebalo da pristane na nastavak dijaloga u Briselu, čak i ako Priština ne povuče suludu odluku o povećanju carina za robu iz centralne Srbije, a zauzvrat bi našoj zemlji u decembru bila otvorena tri poglavlja u pregovorima za pristup Evropskoj uniji. Šef naše države, međutim, nije ni razmatrao ovaj licemerni aranžman niti će ga prihvatiti – ekskluzivno saznaju „Novosti“.

Read more...

Od proglašenja nezavisnosti dosad više od 45 hiljada građana Kosova se odreklo državljanstva.

Read more...

Naučnik NASA upozorava da nas čeka najstrašnije smrzavanje u modernoj istoriji i da će Zemlja biti u ledenom zagrljaju, jer Sunce ulazi u jedan od svojih minimuma donoseći rekordno niske temperature.

Read more...
Scroll to top