Vojska Srbije radi na modernizaciji svog naoružanja, a jedan od projekata je i modernizacija borbenog aviona „orao”. To je avion koji leti brže od zvuka, a detaljna ispitivanja konstrukcije aviona pokazala su da „orao” može da leti do 2042. godine.

Read more...

Na Aerodromu "Nikola Tesla" pao je sistem zbog čega trenutno vlada potpuni haos u prostorijama naše vazdušne luke.

Read more...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije u periodu od 9. do 15. decembra 2019. godine sprovešće pojačanu kontrolu saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Read more...

Natalija Poklonskaja je poslanica Jedinstvene Rusije koja je postala planetarno poznata kao „Putinova čelična lejdi“ i „prelepa specijalna tužiteljka sa Krima“.

Read more...

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prokuplje - Blace povređeno je 18 putnika iz autobusa, dok je od njih četvoro teško. 

Read more...

Beograd ne može da bude zadovoljan dinamikom otvaranja pregovaračkih procesa. "Srbija želi otvaranje novih poglavlja u pristupnim pregovorima, ali i jasniju situaciju šta zemlje EU vide kao budućnost Zapadnog Balkana.

Read more...

Snaga na raspolaganju: Srbija je trenutno jača od svake zemlje u regionu, nabavkom novih helikoptera razlika se znatno uvećava. 

Read more...
Scroll to top