Danima smo slušali da je posredi dogrevanje, ali izgleda da će tek "češljanje" decembarskih računa za struju otkriti kolika je odgovornost na radnicima "Elektroprivrede Srbije". Premijer Aleksandar Vučić u nedelju je potvrdio da su u ovom preduzeću utvrđene nepravilnosti u očitavanju potrošnje struje za građane za poslednji mesec 2016. i da će nadležni sprovesti istragu o tom pitanju. Premijer obećava i da će EPS naći način da obešteti građane koji su već platili nazidane račune.

Read more...

Svi mladići koji tokom 2017.godine budu postali punoletni dužni su da se do kraja februara jave na opšti poziv za vojnu evidenciju, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Read more...

Predsednički izbori, koji treba da budu održani na proleće ove godine, nisu još ni raspisani, a već imamo 20 potencijalnih kandidata.

Read more...

Prizren - Branimir Gligorijević (32) iz Novaka, povratničkog sela udaljenog desetak kilometara od Prizrena, uhapšen je juče oko podneva u Prizrenu.

Read more...

Pošto je vikend pa neradnim danima nije moguće izdavati naređenja lično, sinoć od 20 časova do ovog trenutka gotovo neprestano zvone telefoni zaposlenih u državnim institucijama.

Read more...

Vetar će biti slab i umeren, istočni, u Podunavlju, Pomoravlju i na planinama u pojačanju. Najniža temperatura od minus 12 do minus 4, najviša od minus 3 do plus 1 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Read more...

Na početku emisije premijer Srbije je govorio o incidentu sa vozom koji se desio povodom uspostavljanja direktne linije Beograd - Kosovska Mitrovica.

Read more...
Scroll to top