Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević izjavio je da bi socijalne karte trebalo da budu u funkciji od prve polovine iduće godine.

Read more...

Dok kineski trgovci sve češće odlaze iz Srbije i gotovo svakodnevno se odlučuju da zatvore radnje zbog, kako kažu, pada prometa i sreću traže u okolnim zemljama, pa i Južnoj Americi i pojedinim državama Afrike, pogled na radnje njihovih kolega u novobeogradskom Bloku 70 ostavlja sasvim drugačiji utisak: oni tu rade punom parom i ne nameravaju nikuda iz Srbije.

Read more...

Predlog Zakona o presađivanju ljudskih organa, danas se našao na dnevnom redu u Narodnoj skupštini Srbije. Poslanici su raspravljali o ovoj, prilično "škakljivoj" temi, ali niko nije mogao da očekuje da bi jedan od njih mogao da izgovori jednu krajnje potresnu stvar.

Read more...

Srbija je civilizovana država i da će državni organi u skladu sa zakon odlučiti o poseti ministra spoljnih poslova Kosova Bedžeta Pacolija Novom Pazaru.

Read more...

Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj protivi se ideji o, kako navodi, razmeni teritorija sa Beogradom ili podeli Kosova, i poručuje da za njega "podela znači rat".

Read more...

Nakon nekoliko hladnijih dana, meteorolozi najavljuju da je pred nama nešto topliji vikend, ali potom opet sledi pad...

Read more...

Zavod za ravnopravnost polova je raspisao konkurs za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, supružnicima i vanbračnim partnerima sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu/suvlasništvu.

Read more...
Scroll to top