Samo nekoliko meseci nakon što je na mesto komandanta baze NATO „Bondstil“ kod Uroševca imenovan pukovnik Nik Dučić, Amerikanac srpskog porekla, London je odlučio da nam pošalje Srbina i u Beograd, pa će novi vojni ataše Ambasade Velike Britanije biti potpukovnik Nikola Ilić.

Read more...

Do sredine juna u Srbiji i regionu Balkana očekuje se nestabilno vreme sa čestim padavinama koje će uzrokovati porast vodostaja na Savi i njenim pritokama, ali nema opasnosti od poplava i izlivanja reka, navode u Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ).

Read more...

Uzrok požara koji je progutao stan Mladenovića je punjač telefona koji je eksplodirao na utičnici, zapalio tepihe i zavesu, a onda i ceo stan.

Read more...

Očekuje se i da uđemo u NATO pakt, da pravosuđe stavimo pod punu kontrolu Zapada, da organizujemo posetu pape!

Read more...

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić, dok je bio ministar odbrane 2003. godine, stopirao je program praćenja dejstva osiromašenog uranijuma iz NATO bombi na naše vojnike, šokantno je otkriće domaćih stručnjaka!

Read more...

Meteorološki servis AccuWeather objavio je veliku prognozu za leto za celu Evropu.

Read more...

Crveni alarm uključen je večeras na području istočne i jugoistočne Srbije, Kosova i Metohije i Banata. U Nišu, Kragujevcu, Beogradu i Novom Sadu temperatura će za samo 12 sati pasti za preko 10 stepeni, javljaju meterolozi.

Read more...
Scroll to top