Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker smatra da je za pad forme srpskog asa kriv nedostatak strasti koju je izgubio osvajanjem Rolan Garosa.

Read more...

Bugarski stjuard Danijel Minkov otkrio je šta je Marko Materaci rekao Zinedinu Zidanu, čime je isprovocirao Francuza u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine.

Read more...

Novak Đoković je ove sezone "okrenuo drugi list" i smanjio je sa treninzima i turnirima, a takođe i rezultati koje beleži nisu na očekivanom nivou. Najbolji srpski teniser je pred Vaskrs dao opširan intervju za u kome je i rekao šta su razlozi lošijih rezultata i da je to deo strategije da što duže produži svoju karijeru, te je stoga smanjio sa treninzima i turnirima, čak i po cenu da ne osvaja svaki na kome nastupi, kao što je nekada bio slučaj.

Read more...

Kada je sa 16 godina izvadio ličnu kartu, nije mogao ni da sanja da će dve godine pre njenog isteka biti jedan od najpopularnijih, ali i jedan od najuspešnijih srpskih sportista.

Read more...

Ovu senzacionalnu informaciju otkrio je bivši Dejvis kup selektor Srbije Bogdan Obradović!

Read more...

Nedugo nakon što je jedan hrvatski navijač na utakmici u Nju Orleansu provocirao našeg košarkaškog reprezentativca Nikolu Jokića, u Denveru je serviran odgovor, i to u studiju TV Altitjuda, stanice koja u stopu prati Nagetse.

Read more...

Biserka Petrović, majka jednog najboljih evropskih košarkaša Dražena Petrovića, čak 24 godine nakon njegovnj smrti nije izgubila strast za košarkom.

Read more...
Scroll to top