Sandra Afrika (32), jedna od naših najatraktivnijih pevačica i vlasnica najlepše guze na estradi, u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ priča zbog čega se raspala njena veza sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Read more...

Iako uvek ima osmeh na licu kada vodi svoju autorsku emisiju"Magazin In", Sanji Marinkovićnije uvek do smeha, ali, kako sama ističe, daje sve od sebe da ostane profesionalac u svom poslu.

Read more...

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić poslednjih godina često su zbog njegovog angažmana u Rusiji bili razdvojeni.

Read more...

Marko Ilić (42), sin pevača Miroslava Ilića, napravio je haos u zgradi u kojoj stanuje na Novom Beogradu, zbog čega je morala da interveniše i policija, saznaje Kurir.

Read more...

Po ugledu na brojne holivudske zvezde, i naše poznate ličnosti su vlasnici zvezda na nebu. U želji za originalnim poklonom i u našoj zemlji sada možete da kupite zvezdu i dobijete sertifikat na kome piše da ste baš vi vlasnici jedne zvezde u sazvežđu. Za sada je imenovano "samo" tri hiljade zvezda.

Read more...

Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić jutros u 7.15 dobili su sina, a ovu vest javio je ponosni otac koji je odmah otkrio i prelepo ime koje su dali detetu.

Read more...

Kontroverzan par, o kojem priča cela Srbija, Milojko (74) i Milijana (21), uskoro će se razdvojiti zbog rijalitija, a ono što su odlučili iznenadiće mnoge.

Read more...
Scroll to top