Većina žena bi se zaklela u svoje poštenje i vernost partneru, kao i da nikada ne bi bile sa nekim zbog novca, međutim, oni ciničniji među nama smatraju da je mnogima samo treba prilika da bi se pretvorile u pravu pravcatu sponzorušu.

Read more...

Da slonovi spadaju među najbolje roditelje u životinjskom svetu pokazao je i slučaj iz seulskog zoološkog vrta, gde su dva slona spasla mladunca koji je upao u bazen.

Read more...

BEOGRAD - Prvi mirnodopski udes u kome je ponos američke strateške avijacije B -2 Spirit pod imenom " Duh Kanzasa" učestvovao dogodio se u februaru 2008. godine.

Read more...

Nesreće se događaju čak i najpažljivijim vozačima. Dovoljan je trenutak nepažnje ili se jednostavno nalazite na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Read more...

Neimenovani muškarac smrtno je stradao kada ga je napao čopor pasa koje je godinama hranio. Stravična nesreća dogodila se u Rusiji. Kako prenose mediji, nastradali je bio pripadnik obezbeđenja u obližnjoj firmi.

Read more...

Ispuštanjem akumulacije iz jezera i slabim protokom nove vode, nekadašnje jezero pretvoreno je u muljevitu i blatnjavu dolinu.

Read more...

Naši ljubimci su nas oduvek zabavljali i zasmejavali, a na ovom videu su zabeleženi neki od neverovatnih trenutaka...

Read more...
Scroll to top