Vesli Klark vodi firmu koja je izrazila interesovanje za podzemnu gasifikaciju uglja na Kosovu i proizvodnju sintetičkog gasa, dizela i kerozina, i prvobitno je podnela zahtev za dozvolu 2013. godine.

Read more...

Njena najveća škola bila je kafana

Kako su tokom karijere prozvali Ljiljanu Petrović Batler, "majka romske duše", rođena je u Beogradu 14. decembra 1944. godine, u umetničkoj porodici. Svoj prvi nastup imala je sa 12 godina, kada je zamenila bolesnu majku.

Read more...

Naizgled normalna devojka Blanš Monije iz visokog pariskog društva, potomak aristokratske porodice, spremna za udaju. Na njenu žalost, izabrala je Romea i odigrala ulogu tragičniju od Julijine.

Read more...

Osam osoba spaseno je sa pustog ostrva u Indijskom okeanu davne 1776. godine gde su (pre)živeli 15 dugih godina.

Read more...

Bio je vojni policajac u tzv. Armiji Republike Bosne i Hercegovine, Refik Višća (1955 — 1992) poznat je po tome što je izgubio život spašavajući 12 zarobljenih srpskih vojnika.

Read more...

Iz kupatila su izašla četiri muškarca...

Kada se tinejdžerka pojavila u hotelu kako bi prodala svoju nevinost, ostala je u šoku kad su je polugoli muškarci vezali za krevet. Ksiao Čen svoju ponudu objavila je na onlajn forumu, a za nevinost je tražila 20 hiljada juana (oko 2500 evra).

Read more...
Scroll to top