Uroš Filipović, učenik četvrte godine Šeste beogradske gimnazije danas je dobio nagradu za pronalak Svetske organizacije za intelektualnu svojinu.

Read more...

Postoji mnogo načina da se kaže smrt. Hors, dop i žuto su samo jedni od njih. Ovo su svi žargonski nazivi za različite narkotike na srpskom tržištu.

Read more...

Plemeniti gest učiteljice Gorice Dimitrijević iz kragujevačke škole "Svetozar Marković". Teodori Vranješević (11), koja se već dve godine od raka leči u Nemačkoj, nastavu svakodnevno drži putem video-linka.

Read more...

Srpska dobrovoljačka garda (SDG) Željka Ražnatovića Arkana postoji i danas, tvrdi Milorad Ulemek Legija.

Read more...

Huso, kako ga zovu prijatelji, je platio sve što je dosad izgrađeno i istraživano iz svog džepa. Kako kaže, niko od nadležnih iz Federacije BiH i same države nije hteo da učestvuje u tome.

Read more...

Petnaest godina nakon rušenja sedišta „zemunskog klana“ u Šilerovoj ulici, Kurir ekskluzivno otkriva kako je izgledalo ovo zloglasno zdanje u kojem su se godinama okupljali kriminalci, ali i pojedini političari!

Read more...

Čudni su, dete, putevi Gospodnji. Svakome je odozgore određen put kojim će ići. Sudbina je ovo, šta bi drugo bilo. I ljubav, dete moje - kaže baba Melanija iz Bašaida, a njene reči ovih dana često ponavljaju i ostali žitelji ovog mesta kod Kikinde dok pričaju kako je bilo na neobičnom venčanju u lokalnoj pravoslavnoj crkvi. Mlada je bila Indijka Serbi Snoubol, koju je pred oltar doveo Atila Feher Pero, mladić iz ovog kraja, koji već 13 godina živi u Melburnu.

Read more...
Scroll to top