Barbara jednostavno nije imala sreće u životu. Najbogatija žena sveta bila je ujedno i najnesrećnija.

Read more...

Posle 22 godine, ponovo su se sreli Nikola Barišić, bivši borac iz Krajine, i doktor Mirsad Granov, prvi hirurg bolnice u Travniku tih ratnih godina. Doktor Granov je Nikoli u oktobru 1995. amputirao noge i spasao glavu. Od decembra 1995. se nisu videli.

Read more...

Ako volite srpsku istoriju onda znate da je despotsku titulu na ove prostore sa vizantijskog dvora preuzeo car Dušan Nemanjić namenivši je svojim rođacima i najistaknutijim velikašima. Čak i nakon Kosovskog boja nju su nosili neki od najvećih onovremenih vođa srpskog naroda - Stefan Lazarević, Đurađ Branković... Ipak, čak i među dobrim poznavaocima istorije uglavnom je nepoznato ime ovog čoveka - Pavla Bakića, poslednjeg srpskog despota! 

Read more...

Slika na kojoj skrhan od bola tata drži malenog Niksona i pati nad njim rasplakala je svet.

Read more...

Predsednička palata Redžepa Tajipa Erdogana 30 puta je veća od Bele kuće, a veruje se i da je najveća palata na svetu izgrađena u poslednjih 100 godina.

Read more...

Svadbe između Srba i Albanki sve su učestalije, jedni taj trend osuđuju, drugi podržavaju, a evo šta kažu Albanke.

Read more...

Od toga da je zabranio venčanja i sahrane, ubio brata, teču i pitanje koga sve ne člana porodice i činjenici da je uredio državu bez elementarnih ljudskih prava, gde je sve podređeno eliti - odnosno njemu, nije teško zaključiti kako Kim Džong Un nema baš neke kvalitete koje čine dobrog muža.

Read more...
Scroll to top