Luka Lazukić je u prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu po optužnici koja ga tereti za nasilje nad još uvek zakonitom suprugom Natašom Bekvalac.

Read more...

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović, "briljirao" je tokom skupštinske rasprave o Predlogu zakona o presađivanju ljudskih organa.

Read more...

Došli su tik na vreme na svadbu Dušana Vemića i Jelene Živanović, ali su Aleksandra i Viktor izazvali najveću pažnju.

Read more...

Fotografi "Blica" uhvatili su Sonju Vuksanović u nimalo reprezentativnom izdanju, a čini se da se nekadašnja supruga folkera Ace Lukasa i te kako opustila.

Read more...

Kada je pevačica 2014. prvom sinu dala ime Milan, mnogi su se iznenadili, ali su i pohvalili njen izbor, dok je manje iznenađenje usledilo za ima Saša, koje je takođe pravoslavno.

Read more...

Vuk i Danica Drašković kao i prethodnih godina odmor provode u Crnoj Gori, a mi smo ih uslikali dok su uživali na plaži koja je omiljena među javnim ličnostima.

Read more...

Dva različita modela, ali isti modni brend! Čini se da je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, batalila svoju čuvenu „Šanelovu” torbicu i sada za svaki prijem ili svečanost ima po jednu torbu „guči”.

Read more...
Scroll to top