Premijerka Ana Brnabić se ovih dana prvi put zvanično pojavila u javnosti sa svojom partnerkom Milicom Đurđić, i to na otvaranju Muzeja savremene umetnosti (MSU)!

Read more...

Jedna od najvećih legendi svetskog filma nekoliko decenija važila je za frajera bez premca. Godine, međutim, prolaze i sve se menja.

Read more...

Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija, izazivaju veliku pažnju, gde god se pojave. Tako je bilo i ovog puta. Njih dve su se družile na porodičnom ručku u jednom beogradskom restoranu na otvorenom.

Read more...

U normalnim stvarima vide problem samo religiozni manijaci. Stigla sam do tačke kada je moja veza sa njim jača nego veza sa mojim prethodnim ocem, ističe kontroverzna pevačica.

Read more...

- Milicini roditelji su preminuli pre nekoliko godina. Ona je čim su je izvadili iz automobila vrištala da je niko ne dira, jer hoće da ide kod svoje majke - izjavio je Miličin prijatelj Nikola Lakić.

Read more...

On je "zabiberio" Nemcima - neka mu je laka crna zemlja.

Read more...

Jelena Karleuša je često osporavana i kritikovana, ali ipak uspela je da izgradi zavidnu pevačku karijeru, a ono što niko ne može da joj ospori jeste da ima fantastičan osećaj za modu.

Read more...
Scroll to top