Vest da je proslavljeni košarkaški reprezentativac Milan Gurović pretukao ženu i ćerku odjeknula je poput bombe.

Read more...

Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloletnom ćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović, za "Blic" je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod, a ona ne.

Read more...

Kada se spomene ime Mice Trofrtaljke mnogima odmah u sećanje naviru dvosmisleni, vrcavi hitovi kao što su "Davorike dajke", "I labavi ume da zabavi", "Predem vunu i kučinu", "Drž' se, ćerko, čvrstog kursa", "Rđavome kupcu i dlake smetaju" i mnogi drugi. Ipak, malo ko zna pevačicinu životnu priču.

Read more...

Obrazovanje nije uvek garancija uspeha. To potvrđuju i mnoge poznate ličnosti koje nisu završile sredju školu, a danas "plivaju" u milionima i svetski su poznate.

Read more...

Pevačica Branka Sovrlić (63) tokom karijere stekla je veliko bogatstvo, ali iskreno priznaje da ima veliku žal: što nije postala majka.

Read more...

Gostujući u emisiji na TV Prva, pevačica Bojana Stamenov govorila je o svom fizičkom izgledu, odrastanju sa viškom kilograma, ali i borbi sa neprijatnim komentarima druge dece.

Read more...

Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što mu je bio ugrožen život zbog infarkta koji je doživeo i stentova koje su mu lekari ugradili.

Read more...
Scroll to top