Stefan Petrušić pobedio je u takmičenju "Zvezde Granda" 2011. godine, a iako su mu mnogi predviđali blistavu karijeru, pevač nije opravdao neka od očekivanja!

Read more...

Kriminalistička serija koja je svakako obeležila 90-e u čitavom svetu, ali i u Srbiji, jeste "Dosije Iks", a avantura agenata Moldera i Skali sećamo se i dan danas.

Read more...

Dvanaestog februara 1994. godine preminula je jugoslovenska filmska i pozorišna glumica jevrejskog porekla Rahela Ferari. I dok se i danas pamte njene bravurozne uloge u filmovima "Davitelj protiv davitelja", "Tesna koža" ili seriji "Grlom u jagode" malo ljudi zna za tugu koju je ova glumica nosila u sebi celog svog života.

Read more...

Draganu Mirković je osamdesetih godina pokušao da siluje Novica Urošević u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, tvrdi novinarka Verica Ilić. Ona je ovaj nemili događaj opisala u svojoj knjizi "Naličje estrade".

Read more...

Maja Sabljić danas ima 58 godina, a poslednji film koji je snimila u Srbiji bio je “Lavirint“ 2002. i na našu scenu se, kako je sama rekla, neće vraćati.

Read more...

Glumica Tanja Bošković pleni svojim šarmom, harizmom i talentom, a za nju kažu da je jedna od najlepših žena sa naše javne scene!

Read more...

Diva Olivera Katarina ima iza sebe dva braka Prvi sa kritičarem Vukom Vučom, a drugi sa tadašnjim predsednikom vlade grada Beograda MIladinom Šakićem sa kojim ima sina Maneta Šakića!

Read more...
Scroll to top