O njoj se u javnosti malo pričalo. Njen otac bio je jedan od najprepoznatljivijih lica u srpskoj prestonici. Iako je napustio ovaj svet, Vuk Bojović nekadašnji direktor Zoo Vrta je za sobom ostavio i prelepu ćerku.

Read more...

Glumac Ranko Goranović pre 14 dana je slomio stopalo, nakon čega su nastali trombovi, te je hitno hospitalizovan. Iz bolničke postelje poručuje da je na vreme otišao kod lekara, inače pitanje da li bi sada bio živ.

Read more...

Rialda Kadrić je najpoznatija kao Marija iz Žikine dinastije. U emisiji "Balkanskom ulicom" ispričala je zašto se nikad više iz Londona nije vratila u Beograd.

Read more...

Prema pisanju crnogorskih medija, pevač Marko Bulat priveden je u policijsku stanicu u Baru zbog navodnog posedovanja izvesne količine narkotika. Kontaktirali smo poznatog pevača, a on nam je izneo svoju verziju događaja.

Read more...

Barska policija je sinoć oko 23.30 uhapsila pevača Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju nakon što je racijom i pretresom u plažnom baru "Tropski raj" kod nje pronađena droga.

Read more...

Šale nikad dosta s Novakom Đokovićem. Najbolji srpski teniser je raspoložen čak i dok preživljava najteži period u karijeri.

Read more...

Anastasija Ražnatović, koja je jedna od najpopularnijih tinejdžerki na društvenim mrežama u našoj zemlji, oduševila je sve poslednjim objavama.

Read more...
Scroll to top