Jovana je takođe glumica, danas ima 44 godine i neverovatno podseća na svog dedu od koga je mnogo naučila. Kada je Miodrag Petrović Čkalja preminuo, njegova unuka je imala 30 godina.

Read more...

Pevačica Jana Todorović važi za jednu od omiljenih folkerki na domaćoj estradi, koja mnogobrojnim hitovima na raznim veseljima pravi atmosferu za pamćenje, a u razgovoru za „Alo!“ otkriva šta joj je potrebno da bi bila potpuno srećna.

Read more...

Tamara Grujić je jedno od omiljenih tv lica. Već godinama sa svojom ekipom radi na uređivanju domova širom Srbije i mnogima je uredila i obezbedila krov nad glavom.

Read more...

Pre 14 godina rešio je da ode iz grada i započne novi život. Glumac nas je pozvao pre dve godine na svoje imanje u selu Zabrdica kod Valjeva kako bismo zajedno degustirali njegovu rakiju.

Read more...

Ukoliko se dokaže da su nekoga vrbovali, izvodili vojne vežbe ili da su pretnja po bezbednost bilo kojeg stanovnika, predstavnici ovog udruženja kažu da su spremni da idu i na robiju.

Read more...

Nakon urađenog ultrazvučnog pregleda, stilistkinji saopšteno da ima problem koji odmah mora da se reši i da je intervencija neophodna.

Read more...

Već nekoliko meseci se priča o slučaju poznate pevačice. Zbog supruga se dugo razvlačila po sudovima, a sada je očigledno odlučila da sve ostavi iza sebe.

Read more...
Scroll to top