Mnoge generacije pamte spot za Cecinu pesmu "Idi dok si mlad" i seksi drvoseču koji je osvojio sva ženska srca. Spot je snimljen 1995. godine a maneken Đorđe Duvnjak tada je imao svega 23 godine.

Read more...

Da li je Đorđu Balaševiću zabranjen koncert u Nišu, zapitali su se mnogi nakon objave njegove ćerke i menadžerke Bebe Balašević na društvenim mrežama.

Read more...

Otvoren "hejt" Sergeja Trifunovića na Jezdićevo pojavljivanje na svečanosti, mnogi su počeli da dovode u vezu sa njihovim "rivalstvom" oko glavne uloge u seriji "Crni Gruja".

Read more...

Srpska pevačica Nada Obrić pre tri dana operisana je od raka bešike, a iako je danas trebalo da napusti bolnicu to se ipak nije dogodilo.

Read more...

Za mnoge je Oliver Mlakar ostao jedan od najboljih voditelja ikada, a danas ima 84 godine...

Read more...

Ko bi mogao da zaboravi traumatične snimke na kojima se Zerina Hećo baca po podu, izvija telo, kolači oči i urla iz sveg glasa dok Alen Azarić navodno vrši obred egzorcizma nad njom. Ipak, nakon izlaska iz rijalitija "Parovi", ona otkriva da je sve to zapravo bila najobičnija prevara.

Read more...

Nada je rođena u Beogradu, a od malih nogu pokazivala je talenat i ljubav prema muzici. Kada je zakoračila u muzičke vode njena porodica protivila se pevanju i nastupima, zbog čega je prekinula karijeru u Radio Beogradu. Nakon udaje za supruga Nikolu Mamulu preselila u Sarajevo gde su živeli 15 godina, a Nada je izvođenjem sevdalinki stekla veliku slavu i popularnost.

Read more...
Scroll to top