Pismo prepuno potresnih detalja, seksi ispovesti, pokajanja, krivice, nade, užasa i ponosa nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Na 10 rukom pisanih strana ova mlada žena je objasnila sve. Kako je ušla u svet droge, odmah zatim i prostitucije, kako joj se život raspao već nekoliko puta. Kada smo pitali zašto je rešila ovako da se obrati, rekla je, da upozori mlade.

Read more...

Naišao sam na jedan oglas u kome se tražio sezonski konobar za rad u restoranu u Herceg Novom. Pošto nisam imao obaveza do oktobra, odlučio sam da pozovem oglas. Pozvao sam gazdu restorana, koji mi je obećao idealne uslove. Obećao mi je platu od 350-500 evra, plaćen smeštaj, slobodan dan, radno vreme osam sati po smenama, jedan obrok u toku rada..., napisao je jedan Vladimir na svom blogu.

Read more...

Nakon više od tri meseca od stradanja mladića Davida Dragičevića, njegov otac Davor Dragičević se bori i traži pravdu za svog sina.

Read more...

Ako neko opet napadne mog brata, i danas i sutra i dokle god da sam živa, braniću ga pa makar me ubili. Da neko puca na mog brata, stala bih ispred njega da pogode mene, ali nikad ne bih nikog ubila. Na moje oči niko više ne sme da spusti ruku na njega. Imam samo tog jednog brata i oca, majku nemam, ali imam i bagru iz Surdulice koja laje o meni.

Read more...

NATO se dugo pripremao za napad na Srbiju, pa je pripadnike OVK i tokom godina kada je ta formacija zvanično bila na američkoj listi terorističkih organizacija obučavala u kampovima na severu Albanije.

Read more...

„Ma šta hoće ovi Grci, misle da smo rokfeleri? Kako misle da sad letujemo mi, paradajz turisti?! I ko nas nazva tako?“, počeo je svoje pismo ogorčeni turista.

Read more...
Scroll to top