Sedim sa sinom i ćerkom u čekaonici. Dok ćerka lista strip, sestra nas proziva i zove da uđemo u ordinaciju. Ulazimo, ja mlađeg sina stavljam sebi u krilo da ne smeta lekaru. U tom trenutku, ulaze dvojica muškaraca. Jedan je stariji, sedokosi pedijatar. Drugi je mladi stažista koji mi objašnjava da će posmatrati pregled.

Read more...

Glumica Ivana Panzalović je u septembru preživela pakao kada ju je tadašnji momak upucao, a ona jedva ostala živa.

Read more...

Naš poznati glumac, koji je juče proslavio 39. rođendan, prisetio se trenutaka kad je u mladosti odlazio na Bajlonijevu pijacu gde je na tezgama prodavao pečurke, a tokom leta bi išao na more gde je radio kao konobar.

Read more...

Marina K. odrasla je na beogradskom asfaltu. Tokom studiranja ova gradska devojka zaljubila se u dečka sa sela.

Read more...

Beograđanka Jelena Lalošević (24), kao student medicine dobila je priliku da upozna život lekara u Rusiji, u gradu Samara koji se nalazi u blizini granice sa Kazahstanom i 3.116 kilometara daleko od glavnog grada Srbije.

Read more...

"Bio sam izvređan, pogrešno tretiran i uskraćeno mi je lečenje zato što sam govorio engleski jezik i zato što sam imigrant", naveo je Zbignjev Mališa (67) iz Montreala u tužbi koju je podneo protiv lekara Medicinskog centra Univerziteta Montreal (CHUM).

Read more...

Vedro raspoloženje s kojim je zakoračila u novu godinu folk zvezdi Svetlani Ražnatović narušava seta jer se bliži 15. januar i godišnjica otkako je ostala bez supruga Željka Ražnatovića Arkana, koju uvek na simboličan način obeleži s naslednicima Veljkom i Anastasijom.

Read more...
Scroll to top