Već 20 godina Dejvid Glašin živi na pustom ostrvu, a jedino društvo mu je pas mešanac po imenu Poli. Pre nego što se preselio na Restorejšn ajlend, malo ostrvo na severoistoku Australije, bio je "težak" skoro 29 miliona dolara.

Read more...

Slavimir Stojanović iz Beograda podelio je na društvenoj mreži Fejsbuk svoju životnu priču koja će biti inspiracija za mnoge da mogu da naprave čudo i da ostvare svoje snove i da nikada nije kasno.

Read more...

"Mojoj majci je dijagnostikovan karcinom bazalnih stanica (vrsta raka kože) sa kojim se borila tokom protekle 3 godine. Ovaj tip karcinoma kože nije opasan po život u poređenju sa malignim oblikom po imenu melanom.

Read more...

Priču Jovane iz Negotina, koja se udala u subotu vam prenosimo u celosti.

Read more...

Penzionisani agent MI5, Džon Hopkins (80), priznao je niz neverovatnih ubistava otkad je izašao iz bolnice u Londonu rekavši da mu je preostalo nekoliko nedelja života i da ne želi da umre, a da ne kaže istinu.

Read more...

PODGORICA - Godina je prošla otkad je plavokosi dečak sa autizmom Ognjen Rakočević (11) iz Podgorice svoj kratki ovozemaljski život zamenio večnim. Bosonogi mališan iznenada je napustio dom i rešio da zapliva u nabujalu Moraču, a potom nestane u njenim dubinama. Dvanaest dana ga je reka skrivala od tragača.

Read more...

Ivana Tevih rođena je Krapinčanka. Pre nepune dve godine, u 33. godini života osetila je snažnu potrebu za promenom.

Read more...
Scroll to top