- Prostitucijom se bavim već 31 godinu i za to vreme sam "usrećila" više od 50.000 muškaraca, a sada, nažalost, jedva imam šta da jedem. Nikada nisam koristila zaštitu i rodila sam desetoro dece. Nisam htela da ih ubijem abortusom, već sam ih poklanjala i tako usrećila mnoge parove - ovako svoju šokantnu ispovest počinje prostitutka Vida Kokić (48) koja sada živi u rodnoj Loznici.

Read more...

Despot Lazić, dečak leptir, preminuo je u petak uveče nakon što je tog dana srce po treći put prestalo da mu kuca.

Read more...

Beograđanka M.B. (27) je odlučila da poseti manastir svetog Vasilija Ostroškog u trenutku kada je imala osećaj da joj se ceo svet ruši. Gušila se u problemima, a nije bilo nikoga da joj pomogne. Bila je nesrećna i nezadovoljna, i uvek nervorzna. Od posete manastiru, život joj se promenio. Njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

Read more...

Ognjen Amidžić otvorio je dušu u "Novom jutru" i kolegi Predragu Sarapi ispričao sve o ubistvu oca Zorana, kojeg je izgubio kada je imao samo 15 godina. Voditelj je prvi put progovorio o ovome posle 28 godina i otkrio da je njegov otac zajedno sa kolegama koje su radile na dopisništvu poginuo na radnom zadatku.

Read more...

Kada me je tetka pre par godina pozvala da odem kod nje u Švajcarsku, gde više od 30 godina radi kao čistačica u zgradama ali i kod mnogih buržuja, prvo sam bila skeptična jer sam znala kako se ovde ponašamo prema ženama kojima je posao da stambeni prostor drže urednim i čistim.

Read more...

Nikad ranije nisam verovao i nisam se bavio takvim stvarima. Ali život ti namesti tako neke stvari pa razmišljaš o njima i kad ne bi hteo.

Read more...
Scroll to top