Zbog duga od 1.200 maraka ili 20 metara drva u naturi, zarila se 11 puta teška kašika velikog bagera i, kao za opomenu, smrskala automobil dužnika, u centru Kulaša, nadomak Prnjavora. Otkrivamo aktere ovog nesvakidašnjeg slučaja i video-klipa koji je posredstvom portala "Prnjavor info" obigrao region sa objašnjenjem na koji originalni način to "u Bosni uteruju dugove".

Read more...

U Osnovnom sudu u Bijeljini, u nastavku suđenja Sanji Stevanović, lekaru ginekologu i Slađani Obradović, medicinskoj sestri, glavnoj instrumentarki, koje optužnica tereti za nesavesno pružanje lekarske pomoći pacijentkinji Svjetlani Đurović, saslušani su veštaci medicinske struke, doktor Željko Karan, specijalista sudske medicine i Ljilja Stanišić Peulić, veštak ginekolog.

Read more...

Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar. I to sve zbog politike! Dve porodice, čiju decu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pesme "Srpkinja je mene majka rodila"! A sve se dešavalo u Parohijskom domu, nakon obavljenog venčanja, gde je mladence čekala svadbena torta, koja je, nažalost, ostala netaknuta.

Read more...

Svi do sada poznati dokumenti potvrđuju da je nekadašnji zagrebački nadbiskup, kardinal Alojzije Stepinac, dovoljno znao o zločinima NDH i, na posredan način, u tome učestvovao podržavajući ustašku vlast.

Read more...

Klasić kaže da ga nikakve pretnje neće sprečiti da i dalje istupa kao do sada.

Read more...

Crnogorska policija prekinula je sinoć par sati iza ponoći nacionalistički pir turista sa Kosova na Maloj plaži u Ulcinju.

Read more...

Onaj ko je u nedeljno jutro ili poslepodne, sasvim svejedno, prošao nekim od istočnih delova Hrvatske, možda putem od Broda, preko Čaglina do Donjeg Miholjca, ili na zapad Podravskom magistralom, mogao je da vidi desetine napuštenih kuća, zapuštenih dvorišta, neverovatne prizore puteva i naselja bez ijednog jedinog čoveka, stanovnika, slučajnog putnika, vozila.

Read more...
Scroll to top