U emisiji "Živa istina", koja može da se prati na crnogorskom javnom servisu, voditelj Darko Šuković izgovorio je čitav niz kontroverznih tvrdnji na račun Srba i srpske istorije samo dolivajući ulje na vatru na već alarmantnu situaciju u toj zemlji.

Read more...

Turistički radnici na crnogorskom primorju očajni zbog tekuće sezone.

Read more...

Posle morbidne poruke u Splitu, ali i nakon grafita podrške ispisanog kredom u Zaboku, osvanuo je još jedan, ovog puta u Zagrebu.

Read more...

Više od 120 vojnika i oficira, aktivnih i penzionisanih, crnogorske vojske podržalo je Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori.

Read more...

PODGORICA – Podgorička policija uhapsila je večeras poslanike Demokratskog Fronta Marinu Jočić i Milutina Zogovića zajedno sa još 16 osoba zbog izazivanja nereda ispred zgrade Centra bezbednosti Podgorica. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

Read more...

Utakmica na Marakani između Crvene zvezde i Proletera iz Novog Sada i proslava 31. šampionske titule crveno-belih imala je krvavu uvertiru i to s one strane Drine gde je u subotu oko 14 časova došlo do pucnjave na navijače crveno-belih.

Read more...

Policajac Boris Janković iz Podgorice vratio je policijsku uniformu nakon dešavanja u Budvi pre nekoliko dana. Ovo je nezvanično potvrđeno "Novostima" u CB Podgorica.

Read more...
Scroll to top