U operaciji hrvatskih snaga “Maslenica 93”, kodnog naziva “Gusar” od 22. januara 1993. stradalo je 348 Srba, a oko 10.000 je proterano i nije se do danas vratilo. Za ovaj masakr do danas niko nije odgovarao.

Read more...

Trebinje - Srpski mladić Srđan Aleksić brutalno je pretučen na pijaci u Trebinju, pre 25 godina, 21. januara 1993. godine.

Read more...

Centar srednjih škola "Ivo Andrić" u Prnjavoru trese nesvakidašnji skandal. Pedesetjednogodišnji Josip Đ. suspendovan posle suočavanja sa optužbama.

Read more...

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov u obraćanju u sredu uveče potvrdio da nije potpisao ukaz o proglašenju Zakona o jezicima kojim se albanski uvodi kao drugi službeni jezik u zemlji.

Read more...

Sedam hitaca na nekadašnjeg pripadnika elitinih jedinica Vojske Jugoslavije, Čedomira Čabarkapu (55) iz Sutomora, ispalio je u noći između nedelje i ponedeljka za sada nepoznati napadač.

Read more...

Andrija Mandić lider opozicionog Demokratskog fronta u ponoć okupljenima je čestitao Pravoslavnu Novu godinu, ali u tom trenutku jedan mladić je skočio na binu!

Read more...

Nezim Halilović Muderis, imam sarajevske džamije „Kralj Fahd“, ponovo je sa zastrašujućom mržnjom govorio o Srbima i Republici Srpskoj.

Read more...
Scroll to top