Nakon što je na Vračaru usred bela dana dignut u vazduh skupoceni "porše" koji je vozio Lazar Vukićević, označen kao navijač Crvene zvezde, sumnja se da bi ovaj napad mogao biti odmazda za ranjavanje Nikole Vavića, navijača "Alkatraza".

Read more...

Dušan P. (34) koji je jutros uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, dan pre zločina divljao je po gradu, a njegov otac je, kako nezvanično saznajemo, prijavio policiji da njegov sin želi da se izbode.

Read more...

Došlo je do greške u papirologiji, koja nije ažurirana na vreme, pa je devojčica zadržana na granici i smeštena u prihvatni centar za maloletnike.

Read more...

VIŠE javno tužilaštvo iz Negotina okončalo je istragu protiv Zorana A. (24) iz ovdašnjeg sela Prahovo, i njegove nevenčane supruge Vesne F. (24), iz Slatine, zbog ubistva njene trogodišnje ćerke L. F. Zločin se dogodio krajem maja ove godine.

Read more...

Aleksandar T. (26) izbo je nožem devojku Anđelu S. (22), pa se obesio u selu Pečenog kod Kraljeva.

Read more...

Policija u Italiji uhapsila je državljane Srbije Zvonka B (56), njegovu suprugu Gordanu M. (53) i sina Dragana B. (28) zbog sumnje da su 2. oktobra oteli Draganovu bivšu devojku J.M. (23) koja je otišla da živi sa drugim čovekom u naselju Kviztelo u okrugu Mantova.

Read more...

Aleksandar Eskić (25) poginuo je prekjuče kada je pod i dalje neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad motorom i udario u zaštitnu ogradu nadvožnjaka u Mladenovcu. Inače, reč je o mladiću koji je jedva preživeo sudar koji se dogodio pre pet godina.

Read more...
Scroll to top