"Moj sin nije uopšte bio vatreni navijač, to su više bila klinačka posla, deca su se zafrkavala, razmenjivala sličice i ostalo, kako već to ide... Ali eto, upropastili su mi dete, završio je u bolnici, u petak je imao 12. operaciju i nju nažalost nije preživeo".

Read more...

Udarac u bager je bio strahovit, a mašina je odbačena bar 30 metara pre nego što se prevrnuta našla u jarku - kaže izvor iz istrage stravične nesreće koja se dogodila prekjuče na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu kada je i u kojoj su tragično stradale tri osobe, a dve su povređene.

Read more...

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u Novom Sadu u Bulevaru kneza Miloša, ranjena su dvojica mladića, starosti 19 i 20 godina, čiji identitet zasada nije poznat.

Read more...

Tri lica poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu.

Read more...

Policija je privela muškarca na informativni razgovor, u vezi sa ubistvom Kristine Kaplanović (19) na pumpi u Velikom Mokrom lugu.

Read more...

Dvojica mladih Novopazaraca tragično su preksinoć izgubila život u centru ovog grada, pred više stotina sugrađana i prolaznika...

Read more...

Na autoputu Beograd-Niš kod naplante rampe Vrčin dogodio se udes u kome su učestvovala najmanje dva vozila saznaju "Novosti". Prema prvim informacijama ima poginulih i povređenih.

Read more...
Scroll to top