Vlasnik kuće zadobio je teške telesne povrede i prevezen je u nadležnu zdravstvenu ustanovu!

Read more...

Utvrđeno je da je iz pištolja pucao Niko Kantara (20) i njemu se na teret stavlja ubistvo u pokušaju, kao i nelegalno nošenje oružja. Šijan je osumnjičen za podstrekivanje na pokušaj ubistva.

Read more...

Andraš Daruši (60) pronađen je juče mrtav sa kesom na glavi u kući u Novoj Crnji kod Zrenjanina, dok je njegova majka Ilona Daruši (82) nađena u besvesnom stanju u istoj sobi.

Read more...

U četvrtak oko 8 časova došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina na Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Read more...

U porodičnoj kući u Ulici Petefi Šandora br. 34 tuga i muk, nekoliko ljudi u dvorištu i policajac neraspoložen za bilo kakvu priču.

Read more...

Neđa Šubara zvani Šubi, njegova majka i tetka koji su najpre mučeni a potom ubijeni i bačeni u septičku jamu u Surčinu, živeli su u luksuznoj vili u Ugrinovcima. Njih je Dragoslav Jovanović sa još trojicom pomagača najpre brutalno maltretirao i ubio, a onda su njihova tela pronađena u septičkoj jami.

Read more...

Kada je saznao strašne vesti i video jezivi prizor Danijelin muž je čupao kosu sa glave, i morali su da ga odvedu lekari...

Read more...
Scroll to top