Zemunski klan mogao je da prestane da postoji i pre ubistva Zorana Đinđića, i to zbog odluke da otmu pogrešnog čoveka!

Read more...

Platila 5.000 evra da ljubavniku povrati muškost, ali je na kraju izigrana! Srpkinja S. J. (67), koja privremeno živi u Francuskoj, naivno je nasela na oglas u novinama da izvesna vidovita Zahida navodno leči impotenciju i dala joj gomilu para za običnu prevaru.

Read more...

Jednog napadača “uhapsio” je slučajni prolaznik, dok je drugi pobegao sa lančićem.

Read more...

Da podsetimo slučajni prolaznik video je telo Juranovićeve u nedjelju oko 10 sati ujutro u vrtu pored lokalne crkve. Prolaznik je odmah pozvao hitnu pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Read more...

Najmanje petnaest pasa lutalica ubijeno je u nedelju uveče u centru Kosovske Mitrovice. Psi su najverovatnije ubijani iz oružja sa prigušivačem iz automobila u pokretu. Upozoravamo da su fotografije koje se nalaze u tekstu uznemirujuće!

Read more...

Protiv Milorada Šćekića, nastavnika srpskog jezika u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Mladenovcu i oca nekadašanjeg prvog čoveka mladenovačke policije Radosava Šćekića, podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje jer je davio prvu komšinicu i polomio joj nos!

Read more...

Zoran Milošević tvrdi da su Savo Pavlović i Predrag Milošević pretukli njegovog sina, optužujući ga da je u klanu lokalnog kriminalca.

Read more...
Scroll to top