Radoš Joksimović (30), bokser Radničkog iz Kragujevca, ubijen je u utorak veče kod restorana Neptun kada je na njega nepoznati napadač ispalio više hitaca i pogodio ga u grudi.

Read more...

U dogovorenoj tuči “Delija” i “Grobara” u Bijeljini noćas je život izgubio Aleksandar Pantić (30).

Read more...

Šta da vam kažem? Šta? Naša nesreća, tako odjednom. Ko se ovome nadao? Još se nisam oporavio od gubitka jednog sina, Bog mi uze i drugog. Ali, moj Stefan je imao pravo na sreću. I bio je srećan sa svojom malenom porodicom, suprugom i dvomesečnim sinčićem. I mi s njima. Preksinoć smo svi bili na okupu. Veseli. Slavili smo rođendan njegovom sestriću, mom unuku - jedva govori Milan, otac Stefana Dabetića (26), koji je, juče ujutro, stradao na gradilištu "Beograda na vodi".

Read more...

Na magistralnom putu Ušće - Kraljevo došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila i jedan motocikl.

Read more...

Stefan Dabetić (26) i Aca Šimunov (41), poslovođa i nadzornik na gradilištu “Beograda na vodi”,poginuli su u petak ujutru pošto su pali sa 22. spprata Kule B koja se gradi u okviru ovog projekta.Dabetić je bio zaposlen u firmi Kopra”, a Šimunov u preduzeću “Stars”, podizvođačima, koje je angažovala firma “Stars”.

Read more...

Ekskluzivno objavljujemo snimak ubistva preduzimača Zorana Trifunovića koga je sa tri metka u nedelju ubila penzionerka Stojanka Coka Stojanović.

Read more...

Dva radnika stradala su jutros oko 9.30 časova na gradilištu Beograda na vodi.

Read more...
Scroll to top