Viši sud u Novom Sadu izrekao je meru bezbednosti obaveznog prishijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi Dušanki Božić (60) iz Sremskih Karlovaca zato što je 3. maja u stanu u kom su živele ubila svoju majku Nadu Jančić (85).

Read more...

Borivoje Borović advokat, punomoćnik porodice Marka Nikolića (43), koji je bio optužen da je golim rukama zadavio sina Mihaila (4), a suprugu Maju Đorđević (38) izbo nožem više od 50 puta, podneo je krivičnu prijavu protiv NN izvršioca zbog sumnje da Nikolić nije izvršio samoubistvo, već da je ubijen u zatvorskoj ćeliji!

Read more...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u koordinaciji sa kolegama iz Niša, brzom i efikasnom akcijom pronašli su S. M. (32) iz sela Izvor kod Pirota koji je juče uveče bio otet u Beogradu zbog duga od 1.500 evra.

Read more...

Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je u Kliničkom centru Vojvodina, nakon pet dana borbe lekara za njen život!

Read more...

Miljan Kijanović odlikovan jer je za vreme talačke krize u Kraljevu izvukao napadaču iz ruke bombu bez osigurača i spasao desetoro, među kojima i petoro dece.

Read more...

Vlasnik pogrebnog preduzeća „Konkordija” iz Užica, Savo Gačanin (65), pronađen je u ponedeljak mrtav u ulici Miloša Obrenovića u Užicu, a obdukcijom je utvrđeno da je ubijen.

Read more...

Okolnosti su se u korist Luke Bojovića drastično promenile otkad je Srbija povukla poternicu za njim. 

Read more...
Scroll to top