Oni su devedesetih punili novineske stupce, a umesto ispravki odgovori uvređenih bili su pucnji. Živeli su brzo i umrli mladi, a svoje živote su menjali za legendu.

Read more...

GOLUBAC - Austrijski penzioner Božidar D. (77) rano jutros u selu Barič kod Golupca krenuo je u krvavi pir kada je hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, zatim suprugu Radu i šuraka Pavla, zatim otišao do crkve gde je pucao sebi u glavu. Motiv ovog zločina je navodno sport oko TV antene.

Read more...

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 13 godina zatvora Jasminu vetković(40), jer je pre dve godine ubila tadašnjeg dečka Milana Tomovića (38).

Read more...

Sonja A. (29) iz Gračanice, majka dvoje dece, tvrdi da su je dve Albanke, Kosovare Dili (23) i njena drugarica Dijana Korća (27), krvnički tukle satima, a da ju je sigurne smrti spasao nepoznati muškarac.

Read more...

Policija je u Subotici uhapsila trojicu dečaka starih 14 i 15 godina zbog sumnje da su prošle srede u Apatinskoj ulici u tom gradu zverski pretukli i silovali 12-godišnju devojčicu! Oni su ranije tog dana bili uhapšeni zbog serije pljački, ali su pušteni na slobodu dok sudija ne donese rešenje o pritvoru. U međuvremenu su napali nesrećnu devojčicu i unakazili je za ceo život.

Read more...

Subotička policija uhapsila je trojicu maloletnika od 14 i 15 godina zbog sumnje da su brutalno pretukli i silovali svoju drugaricu staru 12 godina, dok postoji sumnja da je u obljubi učestvovao i 12-godišnjak.

Read more...

MIDELBURG - Srpski bračni par, muškarac (43) i žena (39), koji se najverovatnije preziva Čikarić, pronađen je mrtav u četvrtak u „mercedesu“ na devet kilometara od svog doma. Policija je saopštila da Srbi imaju petoro dece, a veruje se da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Read more...
Scroll to top