BalkansPress

Dobro došli!

Luka Bojović, koji je sinoć sleteo u Beograd iz Španije, napustio je aerodrom bez obezbeđenja, u pratnji svog advokata Borivoja Borovića.

Read more...

Marjanovići su imali sasvim dovoljno vremena da se posle ubistva oslobode jakne koju je Zoran nosio.

Read more...

Bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović otkrila je svoja saznanja o ubistvu pevačice Jelene Marjanović za koje je nedavno, prvostepenom presudom osuđen njen suprug Zoran Marjanović na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.

Read more...

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, ubrzo nakon toga, sudija Jelena Škulić pročitala je obrazloženje presude i navela da ovo nije savršen zločin.

Read more...

Podmukao način ubistva dokazuje se, kako navode, na osnovu ponašanja Zorana Marjanovića.

Read more...

Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnova sumnje da je smrt hrvatskog državljanina Mateja Periša (27) posledica izvršenja krivičnog dela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći 30/31. decembra 2021. godine, izvršene provere, do pronalaska njegovog tela, 18. maja u reci Dunav, kod Ade Huje.

Read more...

Čovek koji izgubi nekoga kao što sam ja izgubio svog Mateja ima samo jednu nadu, a to je da mu bude što bliže. To će se jednom dogoditi, ja ne znam kada, ali će se dogoditi. Moje misli i moji pogledi uvek će tražiti moga sina i uvek ću hteti da mu budem što bliže.

Read more...
Scroll to top