Vesli Klark vodi firmu koja je izrazila interesovanje za podzemnu gasifikaciju uglja na Kosovu i proizvodnju sintetičkog gasa, dizela i kerozina, i prvobitno je podnela zahtev za dozvolu 2013. godine.

Read more...

Njena najveća škola bila je kafana

Kako su tokom karijere prozvali Ljiljanu Petrović Batler, "majka romske duše", rođena je u Beogradu 14. decembra 1944. godine, u umetničkoj porodici. Svoj prvi nastup imala je sa 12 godina, kada je zamenila bolesnu majku.

Read more...

Naizgled normalna devojka Blanš Monije iz visokog pariskog društva, potomak aristokratske porodice, spremna za udaju. Na njenu žalost, izabrala je Romea i odigrala ulogu tragičniju od Julijine.

Read more...

Osam osoba spaseno je sa pustog ostrva u Indijskom okeanu davne 1776. godine gde su (pre)živeli 15 dugih godina.

Read more...

Za Ljiljanu Petrović, menadžerku preminulog pevača Tošeta Proeskog, 16. oktobar 2007. godine uvek će biti sinonim za bol. Tu noć po povratku sa nastupa u Hrvatskoj nije ni slutila da će im to biti poslednje putovanje. Ljiljana se posle nesreće preselila u Niš, gde radi, ali i leči tugu. Ni posle deset godina nije prebolela Tošeta, ali ni skupila snagu da ode na njegov grob.

Read more...

Kada se prijavila u jednu modnu agenciju Biljana Stojković imala je samo 12 godina. Nasmejana i pametna, ona ipak nije kao sve druge tinejdžerke...

Read more...

Bio je vojni policajac u tzv. Armiji Republike Bosne i Hercegovine, Refik Višća (1955 — 1992) poznat je po tome što je izgubio život spašavajući 12 zarobljenih srpskih vojnika.

Read more...
Scroll to top