SAD će od Srbije napraviti evropsku Palestinu ukoliko Beograd odbije plan Zapada za Kosovo i Metohiju koji podrazumeva momentalno priznanje nezavisnosti lažne albanske države. Masakr demonstranata, ubistvo više od 60 ljudi u Gazi, bio je pokazna vežba za sve one koji se suprotstavljaju interesima SAD.

Read more...

Nenad Jezdić, srpski glumac koji je pre mnogo godina odlučio da iz grada pobegne na selo i tamo počne da se bavi poljoprivredom, jednom prilikom rekao je da je uvek otvoreniji za teže i kompleksnije stvari koje od njega zahtevaju napor i odricanje.

Read more...

Uroš Filipović, učenik četvrte godine Šeste beogradske gimnazije danas je dobio nagradu za pronalak Svetske organizacije za intelektualnu svojinu.

Read more...

Postoji mnogo načina da se kaže smrt. Hors, dop i žuto su samo jedni od njih. Ovo su svi žargonski nazivi za različite narkotike na srpskom tržištu.

Read more...

Plemeniti gest učiteljice Gorice Dimitrijević iz kragujevačke škole "Svetozar Marković". Teodori Vranješević (11), koja se već dve godine od raka leči u Nemačkoj, nastavu svakodnevno drži putem video-linka.

Read more...

Voditeljka Jovana Joksimović prihvatila je angažman i od 5. marta će se gledaocima „Prve“, zajedno sa Srđanom Predojevićem predstaviti u „Jutarnjem programu“ ove televizije.

Read more...

Hrvatska književnica, kolumnistkinja i blogerka Vedrana Rudan svoj poslednji blog posvetila je srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Read more...
Scroll to top