BalkansPress

Dobro došli!

Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok ubrzava tempo u raspravi o približavanju zemalja Zapadnog Balkana Evropskoj uniji.

Read more...

Znam da devojke imaju velike zahteve kada traže budućeg muža. Skoro sve žele da se “dobro” udaju, pri tome misleći na novac. Dok je drugima važan fizički izgled. “Ako nije lep i zgodan ne dolazi u obzir,” često čujem svoje drugarice da u šali izjavljuju.

Read more...

Nemačka sa strepnjom očekuje odluku ruskog predsednika Vladimira Putina o prekidu snabdevanja ove zemlje gasom preko gasovoda Severni tok.

Read more...

Porošenkovo priznanje da nikada nije postojala namera da se sprovode sporazumi iz Minska je dokaz razmišljanja njegovih zapadnih pokrovitelja. I važna lekcija za Srbiju.

Read more...

Bivši šef Formule 1 Berni Eklston izrazio je podršku Vladimiru Putinu, nazivajući ruskog lidera "prvoklasnom osobom", dok je kritikovao ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog jer nije učinio više da spreči sukob u svojoj zemlji.

Read more...

Bivši pripadnik i veteran Vojske Republike Srpske, Miroslav, objavio je status koji je mnoge naveo na razmišljanje, i Srbe i Bošnjake ali i ostale koji su na (in)direktan način učestvovali u ratu.

Read more...

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da Evropska unija i NATO okupljaju koaliciju za borbu, i sudeći po svemu, rat protiv Rusije.

Read more...
Scroll to top