Proslavljena glumica i odnedavno reditelj Katarina Žutić objašnjava da se svojim radom bori za jednakost polova i bolji položaj žena.

Read more...

Neurotski poremećaji su lakši psihički poremećaji, i neke od neurotskih simptoma ima svako od nas, u manjem ili većem obliku.

Read more...

Milomir Marić je uvredama koje je uputio profesoru Danijelu Sinaniju u emisiji "Dobro jutro Srbijo" uspeo da se izbori za mesto u poznatim humorističnim, parodičnim emisijama Zorana Kesića.

Read more...

Sa njenim stavovima se možete složiti ili ne, ali ih ne možete preskočiti tek tako. Bez "teške filozofije", a direktno kao najubojitija filozofska misao dr Jovanka Čubrilo, pedijatar pulmolog, pre nekoliko dana je objasnila zbog čega se stopa nataliteta u Srbiji sve više smanjuje.

Read more...

Žene su odavno digle glavu s pravom, ali moraju da paze dobro.

Read more...

Čuveni bivši voditelj emisije Top Gear, Džeremi Klakrson, u svojoj novoj kolumni za britanski The Sun komentisao je govor tinejdžerke Grete Tunberg.

Read more...

Moj sin Danilo je za 5. rođendan dobio neku video-igricu i pošto ja nisam baš za to pitao sam rođaku koja je to kupila – zašto? Ona mi kaže: Pa Ranko nemoj da si primitivan, svi to imaju.

Read more...
Scroll to top