Nil Klark na kanalu RT: Za probleme na Balkanu rešenje - povratak u prošlost. Stotinu godina posle stvaranja Kraljevine SHS sve češće inicijative da se region ponovo ujedini. 

Read more...

Naravno, u pitanju je imaginarno pismo, u kojem autor bloga zamišlja šta bi Tito mogao danas da nam kaže i kako bi objasnio sve ono što smo nekad imali, a danas nemamo, sve ono što je bilo dobro, a danas je loše… „Pismo“ vam prenosimo u celosti.

Read more...

Kad se muškarac razvede ili ne daj bože ostane udovac, kompletna familija i prijatelji mu daju podršku da se što pre ponovo oženi, da nađe neku finu i dobru ženu koja će da mu pravi društvo, kuva, pere.. .vodi računa o njemu.

Read more...

Američki filozof Noam Čomski tvrdi da su Albanci najveća bruka moderne Evrope jer su dozvolili da uklone domaćina koji ih je primio i da od većine naprave manjinu.

Read more...

Ekspert za bezbednost, Marko Nicović, kaže da je sličnost između okolnosti ubistva Đinđića i Ivanovića prilična. Ko što je Đinđić bio u Beogradu, tako je Ivanović, kako kaže, bio jedan od markantnijih srpskih lidera na Kosmetu.

Read more...

Komentarišući sponu između javnih ličnosti i politike, odbojkaš Vladimir Vanja Grbić rekao je u Novom danu da se ne biraju sredstva da bi se dobili glasači, ali da je on, iako se smatra da u ovoj zemlji ne može da se uspe bez politike, primer da može. Kaže da nikad nije išao putem koji je mlečni, već je uvek išao putem kojim se ređe ide.

Read more...

Branimir Džoni Štulić, nekadašnji pevač i gitarista rok grupe Azra i jedna od najvećih zvezda jugoslovenskog rokenrola, živi daleko od Balkana o kom je pevao, vrlo retko govori za medije i dok ga svojataju među sobom već 30 godina dokazuje da je ostao samo svoj.

Read more...
Scroll to top