Ni Nemačka kao da više ne može bez skandala. U epicentru najnovijeg su njena 38-godišnja gimnazijska profesorka Verena Braunšvajger i njena knjiga-manifest Kinderfrei statt kinderlos („Nerađanje umesto bezdetnosti“).

Read more...

Kako tinejdžeri razmišljaju, najbolje saznate od njih samih. Kažu oni to i bez želje da baš vama saopšte svoje stavove. Mladi imaju želju da čak i slobodnije od odraslih iznose svoja razmišljanja, ali su neka zastrašujuća.

Read more...

Zaštitnici prirode uporno govore da kapitalisti varaju kada se radi o ograničavanju izbacivanja gasova u atmosferu zbog efekta staklene bašte. Najveći zagađivači vazduha u Evropi su elektrocentrale na ugalj.

Read more...

Za ovaj doručak organiziam će vam reći: Hvala ti što si mi ovo dao.

Read more...

Dragan Bjelogrlić je već neko vreme u centru medijskih dešavanja. Međutim juče je prvi put odreagovao jer mu se, kako kaže, udara na porodicu. Takođe, poručio je da se nije uplašio i da spremno čeka nove udarce.

Read more...

Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan ne libi se da iznese svoje mišljenje o svemu što joj zasmeta, a u novoj kolumni dotakla se slučaja Severine i njene borbe za starateljstvo sa biznismenom Milanom Popovićem.

Read more...
Scroll to top