Zbog njegove izjave, mnogi su ga napali, ali jedan pevač je podržao ove reči. Amfilohije je prilikom služenja liturgije u u Pećkoj Patrijaršiji prokomentarisao činjenicu da Srpkinje prave mnogo abortusa, a onda je javnost skočila. 

Read more...

Najpoznatiji ruski geopolitičar, Leonid Grigorjevič Ivašov, profesor na Moskovskom institutu međunarodnih odnosa, gde se školuju ruski diplomati kaže da zapadna Evropa treba da pazi i da ne dozvoli stvaranje kosovske armije.

Read more...

Alfred Mekoj, ugledni američki istoričar i profesor univerziteta Kolumbija u opširnom intervjuu za „Intersept“ istakao je da se američkoj nadmoći bliži kraj, te da će se „moderno carstvo SAD urušiti do 2030. godine“.

Read more...

Jedina institucija koja je preživela raspad Jugoslavije je Srpska pravoslavna crkva, i na čitavom prostoru je ostala jedinstvena, a zbog toga je ovoliko na udaru religijskog intervencionizma da se rasparča.

Read more...

Prošlo je četiri godine otkad nas je napustio jedan od najzanimljivijih likova na ovim prostorima. Željko Malnar, avanturista, putopisac, voditelj i, pre svega, legenda, ostaće upamćen kao čovek, kako se kaže, veći od života. 

Read more...

Predsednik SRS Vojislav Šešelj predlaže da se Zoranu Marjanoviću ponudi status svedoka saradnika kako bi za manju kaznu i druge povlastice otkrio sve što zna o zverskom ubistvu pevačice Jelene Marjanović i tako konačno doveo do hapšenja  monstruoznog zločinca.

Read more...
Scroll to top