BalkansPress

Dobro došli!

"Đoković, pobednik bez lepote koji sada može da izgubi sve", naslov je teksta u tiražnom italijanskom dnevnom listu "Korijere de la sera", u kome autor Sandro Veronezi iznosi niz uvreda i proizvonjnih kvalifikacija na račun Novaka Đokovića.

Read more...

Hrvatska književnica Vedrana Rudan na portalu rudan.info objavila je kolumnu pod nazivom „Mreže, mreže“ o drami koju proživljava Novak Đoković. Njen tekst prenosimo u celosti.

Read more...

Novak se borio i izborio za pravo da zarađuje za život pod svojim uslovima, dok smo svi pristali da seriju beskrajnih vakcina učinimo uslovom da bismo mogli zaraditi za život.

Read more...

U novogodišnjem izdanju emisije “Sasvim prirodno” na iznenađenje mnogih prikazana je kratka reportaža o selu Gornje Nedeljice koje je sada skoro pusto zbog navodnog dolaska u svetu ozloglašene kompanije Rio Tinto, zbog čega voditelj Jovan Memedović nije mogao da se suzdrži, te u jednom trenutku zaplakao.

Read more...

Gejts je rekao da mnogi njegovi bliski prijatelji već boluju od omikron soja koronavirusa.

Read more...

Nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte Žarko Popović, rekao je da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

Read more...

Zamenik državnog sekretara Saveta bezbednosti Belorusije general-major Vladimir Arčakov ocenio je da će u slučaju velikog sukoba u Evropi baltičke države jednostavno biti uništene.

Read more...
Scroll to top