Čuveni genetičar Miodrag Stojković zajedno sa kolegama iz Srbije, Velike Britanije, SAD i Španije sproveo je naučno istraživanje o uticaju plastike na zdravlje. Podaci do kojih su došli su zabrinjavajući. Prema tim nalazima, plastika utiče na sterilitet, pluća, srce…

Read more...

Vedrana Rudan, poznata hrvatska književnica, se na svom blogu osvrće na razne aktuelne teme, a sada je bez dlake na jeziku objasnila ženama zašto su "glupače".

Read more...

Infektolog Goran Stevanović upozorio je građane da je sve veći broj pacijenata između 30 i 50 godina sa ozbiljnom kliničkom slikom i ozbiljnim pneumonijama. On je apelovao na građane da se jave kovid ambulantama čim se pojave simptomi i redovno javljaju ukoliko im se stanje pogorša, kako bi na vreme bili upućeni na dalje lečenje.

Read more...

Pulmolog dr Branimir Nestorović izjavio je da lek remdesivir nije efikasan u lečenju korone i da je iznenađen što ga je EU odobrila, ocenjujući da tu nije reč o medicini, već uticajima, kao i da se „na kraju priče uvek dođe do Bila Gejtsa“. Ukazao je i da sada više oboljevaju mladi, što pokreće pitanje da li je reč o novom virusu.

Read more...

Gost Kurir televizije bio je profesor dr Branimir Nestorović, koji je u emisiji Puls Srbije govorio o samom početku epidemije korona virusa u Srbiji. On je naglasio da se ne radi o drugom talasu virusa, a najveća misterija mu je što u poslednje vreme najčešće oboljevaju mladi ljudi.

Read more...

On je povukao crtu i odlučio da više neće trpeti ljude koji ga nerviraju, niti će se nasmešiti ikome ukoliko to zaista ne poželi.

Read more...

Videli smo maske "na pola lica" kako pokrivaju usta, ali ne i nos, a u poslednje vreme čsto možemo da vidimo kako ljudi na ulicama Beograda ovu vrstu zaštite nose na podlaktici, pri čemu je deo koji se stavlja na lice prilepljen za ruku, a zatim je nakon kraćeg vremena ponovo stave.

Read more...
Scroll to top