Polemika zbog odluke da ovogodišnju Nobelovu nagradu za književnost dobije austrijski pisac Peter Handke, već danima ne jenjava, a u Prištini je, u ponedeljak najavljen i protest protiv ove odluke.

Read more...

Švedski kralj Karl Gustaf smanjio je broj članova porodice koji će primati novac od poreskih obveznika, odlukom o ukidanju statusa kraljevskog visočanstva za petoro svojih unuka.

Read more...

Ruska Federacija spremna je za rat nove generacije zahvaljujući najsavremenijem oružju koje Kremlju pruža vojnu superiornost u mnogim oblastima.

Read more...

Prema zvaničnom izveštaju Eurostata, Italijani će verovatno nestati do 2080. godine, jer se broj autohtonih građana ove zemlje sve brže smanjuje.

Read more...

Ruska policija je utvrdila da je penzionerka optužena za više ubistava sekla žrtve i kuvala njihovo meso. Što je još gore, prema najnovijim rezultatima istrage, Sofija Mihajlovna (80) je deci davala jezive “specijalitete”.

Read more...

Ruski predsednik Vladimir Putin smatra da je pokušaj SAD da iskoriste dolar kao političko oružje velika greška i da Amerikanci tim postupkom seku granu na kojoj sede.

Read more...

Muškarac, za koga agencija AFP ističe da je Hrvat, pokušao je u sredu da se zapali ispred zgrade Evropske komisije u Briselu, a prema jednoj od verzija učinio je to jer je ljut na Srbe?!

Read more...
Scroll to top