Nadležne službe srušile su restoran čije je vlasnik prošle nedelje napao turiste i telom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun.

Read more...

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima.

Read more...

Kineske kompanije prestale su da kupuju poljoprivredne proizvode iz Sjedinjenih Američkih Država, a Peking razmatra uvođenje carina na svu američku poljoprivrednu robu nakon 3. avgusta, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Kine, prenosi Rojters.

Read more...

U američkom gradu Dejtonu u Ohaju došlo je do pucnjave, javlja RT. Lokalni mediji navode da je najmanje sedmoro ljudi poginulo, a 10-ak ih je ranjeno. Do pucnjave je došlo manje od 24 sata nakon napada u El Pasu u kojem je živote izgubilo najmanje 20 ljudi.

Read more...

Crni bilans terorističkog napada u Teksasu je 20 mrtvih i 26 povređenih, prenosi Sky News.

Read more...

Srpski državljanin teško je povređen kada mu je sunarodnik vezao glavu, a zatim ga sa nožem pod vratom i golog izveo na balkon, u napadu koji se desio juče u popularnom španskom letovalištu Kosta del Sol. Prema prvim informacijama koje je objavio portal "Olivepress", žrtva je preko očiju imala vezan peškir ispod koga se slivala krv, a jezivu scenu su posmatrali okupljeni prolaznici.

Read more...

Španska policija je brzom reakcijom i uz pomoć britanskih turista spasila život Srbinu koga je vezanog na balkonu držao sunarodnik koji mu je prethodno nožem isekao vrat, piše "Olivepress".

Read more...
Scroll to top