Izvršni direktor kompanije Facebook Mark Zakerberg otkrio je nove planove za vodeću društvenu mrežu sveta.

Read more...

Prema najnovijem izveštaju Ujedinjenih nacija, oko pet odsto populacije koristilo je drogu bar jedanput tokom prethodnih godina, a gotovo 30 miliona ljudi je zavisno od narkotika i neophodno im je lečenje.

Read more...

Borbeni avion NATO F-16 proleteo je pored aviona u kome se nalazio ruski minsitar odbrane Sergej Šojgu iznad Baltičkog mora, ali ga je oterao ruski vojni mlaznjak, javio je danas TASS.

Read more...

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da su ideje nekih krugova o ujedinjenju Albanije, Makedonije i Kosova u "veliku Albaniju" loša i neprihvatljiva za Tursku koja, kako je rekao, glasno zagovara poštovanje suvereniteta i celovitosti zemalja na Balkanu.

Read more...

Bali je sve popularnija turistička destinacija koja privlači podjednako i ljubitelje kampovanja i one koji uživaju u luksuznim odmaralištima. Međutim, novi izveštaj pokazuje da Bali ima svoju mračnu stranu.

Read more...

ČUVAR iz grada Sovecki u centralnoj Rusiji poginuo je kada ga je napao čopor divljih pasa dok se pijan vraćao kući. Njegovo telo pronašli su prolaznici sledećeg jutra, prenosi Ura.ru.

Read more...

Ministarstvo odbrane Rusije od danas prekida saradnju sa SAD u okviru Memoranduma o sprečavanju incidenta na nebu iznad Sirije, navodi se u saopštenju ruskog spoljnopolitičkog resora.

Read more...
Scroll to top