Obe vrste, morska i kuhinjska, odnosno stona so, koriste se za kuvanje i konzumaciju. Međutim, prva razlika je u načinu na koji se dobija svaka od ovih vrsta.

Read more...

Želim da vam predstavim još jedan fascinantan izum – japansku podmlađujuću masažu lica Zogan, koja u prevodu označava „Kreiranje lica“ i ima drevne japanske korene. Nama je predstavila i privukla pažnju miliona širom sveta popularna japanska stilistkinja i ekspert za lepotu – Jukuko Tanaka.

Read more...

Kada jedete beli luk, njegova moć je toliko jaka da čak i nakon 24 sata naše telo reaguje na ovu moćnu hranu, u dijetama za mršavljenje ili kao prirodni lek pripremljen za lečenje određenih bolesti.

Read more...

Uzimanje dodataka ribljih ulja u obliku omega-3 masne kiseline saveznik je u prestanku pušenja, tvrde stručnjaci s izraelskog Univerziteta Haifa.

Read more...

Za sad nema pravog načina i univerzanlog rešenja već se moramo osloniti na svoj zdrav razum, logiku i instinkt, kao i na vlastito istraživanje o dobavljačima sirovina proizvođačima hrane, informisanju preko medija i novina.

Read more...

Mnogi pacijenti koji pate od problema sa štitnom žlezdom provedu deo svog života bez pravilne dijagnoze.

Read more...

Naši preci su imali veliko iskustvo u lečenju različitih bolesti i poznavali su korisne recepte u lečenju istih. Sve te recepte ljudi su prenosili iz generacije u generaciju – i oni su došli i do nas.

Read more...
Scroll to top