Muškarci, ukoliko vam tamo dole nedostaje koji centimetar, budite bez brige. Ovo je ultimativni dokaz da veličina penisa nije bitna za odličan seks.

Read more...

Kada ljudi pate od povišenog pritiska, imaju različita oboljenja za koje se zna da mogu da budu okidač srčanog udara, infarkt je nešto što mnoge ne iznenadi.

Ali, šta kada se ovo desi ljudima koji žive zdravim životom, nemaju potrebe za lekovima niti bilo kakve bolesti?

Read more...

Da daska na WC šolji ne bi trebala da služi samo za 'ukras' pokazalo je novo istraživanje. Njena uloga je zapravo veoma važna.

Read more...

Kancer može da se spreči, a i izleči - tvrdi primarijus dr Todor Jovanović, koji je patentirao paletu od 18 "todoksin" proizvoda na bazi biljaka koje više od tri decenije, kako kaže, uspešno primenjuje i kod nas i u svetu. Ovaj lekar smatra da je izlečiva baš svaka bolest.

Read more...

Uskoro nam stiže lepo vreme - vreme kada ćemo više vremena provoditi na suncu, a tada bi trebalo paziti na tri najvažnije stvari - hidrataciju tela, zaštitu od sunca i odmor, kako bi telo moglo da se zaleči i održava zdravim.

Read more...

Udisaj i kašalj moraju da se ponavljaju svake dve sekunde bez prestanka, dok ne osetite da srce opet kuca pravilnim ritmom.

Read more...

Ova vremešna dama rodila je četvoro dece, a u oktobru je proslavila 80. rođendan! No, na plaži uvek nosi bikini, a sve zahvaljujući činjenici da čak i u tako poznim godinama izgleda fenomenalno!

Read more...
Scroll to top