Na većim nadmorskim visinama gde žive gorštaci rastu najdelotvornije biljke među kojima je i podubica (Teucrium chamaedrys), peta po važnosti u lekovitom smislu.

Read more...

Maša Kuznetsova (13) spremala se za nastup svog ansambla i doživela ono što ni u najgorem snu nije očekivala, slepilo nakon tretmana.

Read more...

Jedan od najprepoznatljivijih brendova koprivničke Podravke je Vegeta, proizvedena davne 1959. godine.

Read more...

Bio je zdrav, prav, a umro je u snu, rečenica je koju su, na žalost, mnogi dosad čuli. Ona sasvim plastično odslikava način na koji podmukla, lukava bolest, kako je pulmolozi zovu - "slip apnea" može da ubije.

Read more...

Naučnici, doktori i druga stručna lica su u više navrata potvrdili prednosti redovnog konzumiranja meda u kombinaciji sa cimetom, kao moćno oružje u borbi protiv mnogih bolesti.

Read more...

Da li ste znali da žir može imati lekovita svojstva?

Read more...

Jutro, posebno tek nakon buđenja treba da bude vaša privatna stvar, vaš prostor i vreme kada se telo vraća u ravnotežu nakon spavanja. Ujutru se u našem organizmu dešavaju razni procesi, koji nam se često ne dopadaju i nisu prijatni, ali izgleda da, prema mišljenju stručnjaka, upravo ti "najružniji" procesi znače da je naše zdravlje dobro.

Read more...
Scroll to top