Žene koje imaju problem sa maljavošću definitivno imaju mnogo više izazova od onih koje ne moraju da brinu o čestim depilacijama.

Read more...

Četiri hiljade parova javilo mu se da je raskinulo vezu, 17 parova prekinulo je veridbu, a devet parova se razvelo.

Read more...

Jedno nemačko istraživanje je pokazalo da je gledanje ženskih grudi 10 minuta na dan izuzetno dobro za muško kardiovaskularno zdravlje.

Read more...

Donosimo vam pet veoma zanimljivih, istinitih priča o bračnim problemima i ljubavnim aferama. Možda ćete se prepoznati u nekoj od njih i izvući neku pouku.

Read more...

Kris Manak zna da žene nisu komplikovane, on od njihovih slabosti zarađuje veliki novac. Kao guru za zabavljanje Manak zarađuje skoro 2.000 dolara za kurs o savetima za muvanje. Ovo je jedan od najvažnijih.

Read more...

Iskustvo je svakako bitan faktor, ali ove žene takođe znaju kako dobro da se postave u odnosu sa muškarcima. I upravo zato su uvek na dobitku.

Read more...

Emotivno zlostavljanje u vezi može ostaviti mnogo veće posledice od fizičkog. Često je iz ovakve veze nemoguće “pobeći”. Ako ste zbunjeni i ne možete sa sigurnošću odrediti da li vas partner emotivno zlostavlja ili ne, sledećih devet znakova bi vam trebalo pomoći da “otvoriti oči”.

Read more...
Scroll to top