Mnogi su se složili da je ovo pitanje neprimereno, i da je tema suviše osetljiva da bi se o njoj govorilo neozbiljno.

Read more...

Novica od ponedeljka u bolnici čeka operaciju, nakon što mu se posle 15 godina vratio karcinom mokraćne bešike koji je ovog puta zloćudan.

Read more...

NBA nisu samo glamur i marketing, iza svega stoji žestok rad. To je ono čemu se i Bogdan posvetio kako bi se posle dokazivanja u dresu Srbije, Partizanu i Fenerbahčeu još jednom potvrdio kao vanserijski košarkaš.

Read more...

– Naši diplomati nisu poput američkih diplomata i svojim izjavama ne vređaju srpski narod i njihove žrtve, ne ukazuju predsednicima zemalja sa hiljadugodišnjom istorijom šta je dobro ili loše za njihov narod.

Read more...

Nema konačnog rešenja za Kosovo bez stava Srbije, što je sasvim drugačija situacija od ranijih godina. Vučić dobro razume politiku, odlično štiti srpske nacionalne interese i verujem da će izvući maksimum.

Read more...

Jedna od najkontroverznijih ličnosti ondašnje Jugoslavije, slikar Dragoš Kalajić, svakim svojim nastupom u medijima probuđivao je veliku pažnju javnosti.

Read more...

Jedan od najpoznatijih srpskih novinara Milomir Marić kaže:Pregovaram sa televizijom da otkupi moje vreme od podne do uveče. Sve ostalo sam prodao. Čak i spavanje moje snimaju nekoliko kamerai to će biti emitovano. Prodaću 24 sata... prodao sam dušu đavolu još kao mlad i sad mi otkupljuju komad po komad radnog dana.

Read more...
Scroll to top