Tranzit ovih planeta preko zodijačkih znakova partnerstva, strasti i novca, osim poboljšanja finansijske situacije i fizičkog prolepšavanja, donosi i ljubavni zanos i uzbuđenja na emotivnom planu!

Read more...

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

Read more...

Milion puta ste pomislili kako ovo nije vaš trenutak, ili dan, ili još gore - godina. Ali ne budite na kraj srca, uvek može gore. Došlo je vreme da se malo opustite i ugrabite svoju sreću. Sudeći po rečima Suzan Miler, jedne od najpriznatijih astrologa na svetu, vrlo brzo ćete imati najsrećniji dan u godini. Mnogi astrolozi smatraju da preklapanje Jupitera i Sunca donosi dobre stvari za mnoge - i dešava se 26. oktobra. Zapišite ovaj datum u svojim kalendarima.

Read more...

Čuli smo hiljadu puta staru izreku koja kaže: "Nikada ne sudite knjizi na osnovu korica", ali nije na odmet ponoviti je još jednom. Svaki znak okružuju razne predrasude i zablude. Svaki horoskopski znak je osuđivan. Danas ih mi raskrinkavamo da bi istinska ličnost svih horoskopskih znakova konačno zasijala punim sjajem - poput zvezda pod kojima smo rođeni!

Read more...

„Uspeh je dobiti ono što želimo. Sreća je želeti ono što dobijemo“ – rekao je Dejl Karnegi.

Read more...

Horoskopski znaci su svrstani po elementima, u četiri kategorije– vatra, voda, vazduh, zemlja. Svaki od ovih elemenata ima svoje odlike i kvalitete. Pogledajte šta element vašeg znaka otkriva o vama.

Read more...

Zahvaljujući jednostavnom i lakom računu dolazite do ličnog broja. Pogledaćemo kako se broj odražava na naše finansijsko stanje, to jest da li na neki način možete potencirati pozitivne osobine svog ličnog broja ne biste li se obogatili.

Read more...
Scroll to top