Na poslovnom planu cvetaju ruže, dok ljubav ne ide svima od ruke.

Read more...

Horoskopski znaci će doživeti neke promene ove nedelje, a za tri znaka će to biti prava sreća. Oni će doživeti najbolju nedelju otkako je počela ova godina.

Read more...

Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

Read more...

Tri horoskopska znaka u aprilu će imati velike mogućnosti za novac i rad. Za ova tri znaka slede lepe vesti, ne propustite šansu!

Read more...

Pripadnici ovog znaka će vas opčiniti slatkorečivošću i pažnjom, a kada vas ulove u svoju zamku pokazaće vam svoje pravo lice koje baš i nije toliko slatko.

Read more...

Uran je jedna od tri transcendentalne planete, pored Plutona i Neptuna, koje, po astrološkom učenju, najjače utiču na kolektivnu svest. Danas znamo da je upravo promena vibracije na tom nivou uzročnik i velikih globalnih promena, bilo da su ispoljene prirodnim katastrofama ili onim drugim, izazvanim ljudskom rukom.

Read more...

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Read more...
Scroll to top