Godina 2020. je jedna od temeljnih prekretnica koju spominje World One.

Read more...

Ove plaže će vas sasvim oduševiti, naročito ako ste ljubitelj sunčanih i romantičnih predela.

Read more...

Treba pratiti aktivnost vulkana Velika Udina na Kamčatki zbog opasnosti od velike erupcije, zaključili su naučnici, proučivši podatke seizmoloških stanica postavljenih na vulkanu.

Read more...

Analizu zastrašujućih scenarija o tome kako ljudska civilizacija zbog klimatskih promena može da propadne u sledećim decenijama potvrdio je i bivši australijski načelnik obrane i visoki zapovednik kraljevske mornarice.

Read more...

Bivši šef NASA-e je otkrio da svemirska agencija aktivno pravi „očajničke“ planove da zaštiti čovečanstvo od smaka sveta, kako se verovatnoća da će supervulkan Jeloustouna eruptirati povećava.

Read more...

Antraks, kuga, velike boginje, botulizam i druge smrtonosna bakterije koje su hiljadama godina bile zarobljene u ledu, sada se otapaju zbog globalnog zagrevanja.

Read more...

Planeta za koju se veruje da je deveta u našem Sunčevom sistemu, ali koja je još uvek misteriozno neuhvatljiva za astronome, mogla bi da predstavlja uzrok „kolebanja“ koje čini da se planete kreću pod različitim uglom u odnosu na Sunce, tvrdi se u novom istraživanju.

Read more...
Scroll to top