Ima izraza koje koristimo vrlo često, znajući šta oni poručuju u svakodnevnoj komunikaciji, a da pritom ne znamo šta zaista znače.

Read more...

Privatni detektivi u Srbiji imaju pune ruke posla, u većini slučajeva angažuju ih žene da provere svog surpuga, a i tada su, kako kažu, već pola posla špijunaže same odradile. Ipak, često kraj priče ume da iznenadi i one najiskusnije!

Read more...

STEJSI Omirin (30) rodila je dva dečaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i lekare i roditelje.

Read more...

Dva "vunderkida", Sergej Prošić i Jovan Mišković, napravili su pravi šou tokom sedme emisije kvalifikacija Superslagalice.

Read more...

Zatvor je dizajniran tako da zatvorenici ne mogu videti nebo. Namerno. Stavili su žice tako da helikopteri ne mogu sleteti. Zatvorenici skoro da i ne komuniciraju s bilo kim osim s čuvarima i zatvorskim osobljem. Kad napuštaju ćelije moraju imati zavezane noge, ruke i lance oko stomaka, te ih prate čuvari.

Read more...

Džejn Taper (48) smatrala je da njen muž u pabu provodi previše vremena.

Read more...

Kreativno: Za razliku od današnjih pesama, u kojima se o razvratu govori kao „dobar dan“, nekada se o tome strogo vodilo računa i pevači su birali reči kako bi opisali prva seksualna iskustva.

Read more...
Scroll to top