Ledeni dani sa temperaturama ispod nule zadržaće se do srede kada se očekuje postepeno otopljavanje, kaže meteorolog Nedeljko Todorović i navodi da se novo zahlađenje sa snegom očekuje u poslednjoj nedelji decembra, dok će za Novu godinu temperatura ponovo biti u plusu.

Read more...

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ukazao je na činjenicu da je na sednici SB UN o Kosovu i Metohiji na tablici ispred predsednika Alkesandra Vučića pisalo "Srbija", dok je ispred Hašima Tačija bila tablisa s natpisom - Hašim Tači. 

Read more...

Kineska kompanija Zi Đin (Zi Jin) danas je zvanično preuzela Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor i uplatila 350 miliona dolara.

Read more...

I.A. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje pretukao dvojicu pripadnika Specijalne policije Republike Srpske koji u to vreme nisu bili na dužnosti, piše portal mojabanjaluka.info.

Read more...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se sinoć na sednici Saveta bezbednosti UN zbog situacije na Kosovu i Metohiji nakon formiranja vojske Kosova, govoreći i o tome kolike pretnje po Srbe u pokrajini ovaj čin predstavlja.

Read more...

Predsednik takozvane Republike Kosovo Hašim Tači obraćajući se na sednici Saveta bezbednosti UN koristio je govor koji mu je napisala Albanka koja vuče sve konce u Americi.

Read more...

BOR - Telo M.Ć. (63), iz Bora, pronađeno je u nedelju u njenoj kući - pojedeno, saznaju "Novosti".

Read more...
Scroll to top