Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je gradonačelniku Moskve Sergeju Sobjanjinu da sruši sve „hruščovke“ — petospratnice iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, i da na njihovom mestu izgradi nove zgrade.

Read more...

Jedan pas u Sibiru spasio je dvogodišnjeg dečaka kojeg ja majka ostavila na verandi bez grejanja na "ljutoj" zimi i debelom minusu.

Read more...

Ruska vojska planira ove godine da dobije oko 160 aviona i helikoptera, od toga će 140 će dobiti Vazdušno-kosmičke snage, saopštio je novinarima glavni komandant Viktor Bondarjov.

Read more...

VELIKA slavska soba, s autentičnim, oslikanim krevetima, klupama, velikim stolom i kubetom, dnevni boravak s ognjištem, sofrom, tronošcima i dolapom, koji je preteča viseće kuhinje, spavaća soba, ukrašene raznim vodenicama, kadicama, drvenim koritima, češagijama, grnčarijom, ramovima za tkanje...

Read more...

Moskva -- Krizni uslovi i sankcije doveli su do značajnog rasta u ruskoj poljoprivredi, rekao je Jegor Strojev, počasni predsedavajući Saveta federacije.

Read more...

Klif Dejvis, predsednik „Nevsuna”: Rudokop će u potpunosti postati operativan 2021. godine. U toku su pripreme za otvaranje najbogatijeg rudnika na svetu.

Read more...

Kantautorka Kristina Kovač pozvala je večeras kolege muzičare preko svog Tviter naloga da daju podršku muzičaru Vladi Georgievu, povodom aktuelnog otkazivanja koncerta u Smederevu.

Read more...
Scroll to top