KRAGUJEVAC - Kragujevačka fabrika "Zastava oružje" završila je razvoj nove modularne automatske puške koja će tokom narednih dana biti predstavljena državnom i vojnom vrhu Srbije na poligonu u Nikincima.

Read more...

Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput koca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti na nasipu gde pronađena nestala, a potom i zverski ubijena pevačica.

Read more...

Izborni štab SNS objavio je danas proglas sa spiskom imena srpskih intelektualaca, sportista i estradnih zvezda koji na predsedničkim izborima podržavaju kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Njih 650 u proglasu je navelo da svojim imenom, znanjem i rezultatom stoje uz Vučićevu kandidaturu.

Read more...

Telo dvadesetjednogodišnje Nataše Pupčević iz Šamca pronađeno je u mestu Vrbanja u Hrvatskoj, potvrđeno je iz Centra javne bezbednosti Doboj. Policija je saopštila da je telo nesrećne devojke pronađeno u petak u 10.30 na lokalitetu Vrbanje ne levoj obali reke Save u Hrvatskoj između Županje i Gunje.

Read more...

Podaci više od 400.000 gradjana Srbije, sa jedinstvenim matičnim brojem (JMBG), brojem lične karte, adresom, kućnim i mobilnim telefonom, našli su se na jednom javnom serveru, a uz njih na pojedinim mestima stoje i napomene koje ukazuju da su korišćeni u stranačke svrhe, objavila je danas TV N1.

Read more...

Biserka Petrović, majka jednog najboljih evropskih košarkaša Dražena Petrovića, čak 24 godine nakon njegovnj smrti nije izgubila strast za košarkom.

Read more...

Dramatičan novi video koji se pojavio nakon što su istok Ukrajine uzdramale eksplozije prikazuje skladište oružja koje je navodno pogođeno iz drona.

Read more...
Scroll to top