Fakultetske diplome srpskih univerziteta mogle bi da postanu samo bezvredno parče papira, koje nema nikakvu vrednost bilo gde u svetu i niko ko je završio neki fakultet u našoj zemlji ne bi mogao da radi bilo gde.

Read more...

Hrvatski Večernji list pokrenuo je multimedijlani projekat pod nazivom “Hrvati koji su menjali svet” i ništa ne bi bilo sporno da se na listi istaknutih osoba nisu našli i neki Srbi.

Read more...

Zabrana uvoza vozila sa "evro 3" motorom, koja bi mogla da stupi na snagu u junu, značiće da u Srbiju više neće moći da uđe automobil stariji od 14 godina. Umesto automobila proizvedenih od 2000. do 2005. godine, novom merom, praktično bi bio moguć uvoz polovnjaka sa standardom Euro 4, a čija je proizvodnja počela u junu 2005. godine.

Read more...

JEZIVE scene nasilja večeras na ulicama Podgorice. Društvenim mrežama se širi snimak na kome se jasno vidi kako grupa mladića juri za čovekom koga sustižu i u prisustvu navijača sa zastavama Crne Gore, koji se vraćaju sa dočeka bronzanih vaterpolista, bacaju na zemlju i bestijalnprebijaju.

Read more...

Osuđen sam na boravak u duševnoj bolnici u Gornjoj Toponici zbog navodnog proganjanja bivše devojke (20), a ja sam je mnogo voleo i pomagao joj, kaže Siniša V. (70) iz sela Krušce kod Niša.

Read more...

Januar mesec odavno nas nije ovako iznenadio. Dok smo se u isto vreme prošle godine smrzavali na debelom minusu, danas mnogi skidaju zimske jakne i oblače - kabanice. Umesto snega, na Svetog Savu sačekala nas je kiša!

Read more...

Preživeli iz Aušvica, logora smrti u kojem su nacisti ubili oko 1,3 miliona ljudi, okupljaju se danas kako bi obeležili 75 godina od kada je Crvena armija oslobodila logor.

Read more...
Scroll to top