Ubice su hladnokrvno ispalile nekoliko rafala iz automatskog oružja.

Read more...

INSTITUT za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" jedini u regionu radi operacije na srcu bez otvaranja grudne kosti - endoskopskom hirurgijom. To ih čini jedinom ustanovom u našem okruženju koja ima stručnjake koji su bili spremni da prihvate svetski trend smanjivanja operativne traume u kardiohirurgiji.

Read more...

On je imao samo četiri godine, kada se školski autobus "zakucao" u njihov automobil, a njegova majka ga je zagrlila da ga zaštiti.

Read more...

Morbidne poruke protiv "Riblje čorbe" nakon učestvovanja na skupu "Budućnost Srbije" prošle nedelje u Beogradu.

Read more...

Sedamnaestogodišnja Dragana V. je poginula, a četiri godine stariji Marko M. teško je povređen kada se jutros oko 4.00, u blizini Mladenovca, automobil zakucao u kuću pored puta!

Read more...

Radna grupa Ministarstva pravde prihvatila je sve predloge Fondacije "Tijana Jurić" u vezi sa izmenama Krivičnog zakona, a nacrt će se uskoro naći i pred poslanicima Narodne skupštine. Donosimo vam odgovore na 20 pitanja vezanih za izmene Krivičnog zakonika.

Read more...

Velike količine peska iz Sahare su već prisutne širom Sredozemlja, u delovima zapadne Evrope i na području Balkanskog poluostrva, kaže meteorolog Slobodan Sovilj i navodi da se zato i u određenim delovima Srbije mogu javiti takozvane prljave ili obojene kiše.

Read more...
Scroll to top