U svakom "tabako šopu" može se kupiti droga u slobodnoj prodaji što mladi u Srbiji masovno koriste. Najčešće su u upotrebi sintetički kanabinoidi koji su u slobodnoj prodaji po "tabako" i "hedšopovima", a dileri po kafićima prodaju i "drogu za silovanje".

Read more...

Cene goriva na benzinskim pumpama u Srbiji su sve niže, a zahvaljujući odnosu dinara prema dolaru, kao i povoljnim vestima koje nam stižu sa svetskih berzi, na kojima sirova nafta svakodnevno pojeftinjuje, vozači u našoj zemlji imaju razloga za optimizam. Zato što će cene biti još povoljnije.

Read more...

Leto u Crnoj Gori - rupa bez dna! Spremate kofer i maštate o sunčanju na plaži, o hladnoj limunadi u kafiću, nemojte se previše opustiti, jer ćete tim tempom ostati praznih džepova za tri dana.

Read more...

Zemunski klan mogao je da prestane da postoji i pre ubistva Zorana Đinđića, i to zbog odluke da otmu pogrešnog čoveka!

Read more...

U odnosu na maj 2016. godine, stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj je u petom mesecu tekuće godine pala za 2,6 procentna poena.

Read more...

- Ovo predstavlja tipičan slučaj diskriminacije u oblasti rada i zapošljavanja koja je zabranjena Zakonom o zabrani diskriminacije i očekujemo da nam stigne pritužba. Ipak, nadam se da veći broj kompanija u Srbiji vodi antidiskriminatorne politike i da će ovakvih nedopustivih slučajeva biti sve manje - rekla je za "Telegraf" poverenica.

Read more...

Izvršni direktor kompanije Facebook Mark Zakerberg otkrio je nove planove za vodeću društvenu mrežu sveta.

Read more...
Scroll to top