Milica Nikolić (24), iz okoline Merošine, dobila je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera udaljenja iz stana i zabrana komunikacije sa familijom zbog toga što je muža gađala tanjirom i teškim predmetima, a svekra, koji je hteo da zaštiti sina, šutnula u međunožje. Nemilom incidentu je, kako saznajemo, prethodila žestoka svađa supružnika.

Read more...

Zoran Popović (31) iz Petkovice kod Bogatića i njegov drug Ivan Stepanović (28) iz istog sela, koji već godinama radi u Beogradu, poginuli su juče, oko 1.45 sati, kada je BMW u kome su bili udario u traktor na putu u selu Badovinci.

Read more...

Početkom maja ove godine, inicijativa za uvođenje kazne doživotnog zatvora, koju je Narodnoj skupštini predala Fondacija "Tijana Jurić", počinje  da se realizuje u ponedeljak 23. oktobra.

Read more...

ČAPLjINA - Alen Hunjić (37), taksista firme "Oranž taksi" iz Čapljine, ubijen je hicem iz pištolja ispred crkve Svetog Franje Asiškog u centru Čapljine. Njemu je u glavu pucao sugrađanin Jakov Jeličić (37) koji se predao policiji.

Read more...

Otac nastradalog Milovan Milivojević tvrdi da mu je rukovodstvo „Milana Blagojevića“ ponudilo nagodbu u zamenu za ćutanje o okolnostima pod kojima je njegov sin Milomir poginuo u eksploziji u julu ove godine.

Read more...

Invazija pacova "normalna" je pojava poslednjih nekoliko godina u Švedskoj, ali veličina "Gulivera među pacovima" koji je nedavno uhvaćen u Geteburgu iznenadila je sve.

Read more...

On je, naime napisao, da mu je želja da se "suprotstavi zajedničkom zločinačkom poduhvatu dela političkih elita i njihovih pomoćnika".

Read more...
Scroll to top