NOVINARKA Branka Jajić (66) iz Zrenjanina, koja je juče teško povređena kad se na nju obrušio deo konstrukcije metalne bine dok je vodila etno-festival “Banatska priča” u tom gradu, nalazi se na lečenju na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde je sinoć hitno operisana. Ona je na kliniku primljena s teškim povredama grudnog koša, a njeno stanje sada je stabilno.

Read more...

Okončanjem radova na istočnoj trasi Koridora 10 od belopanlanačke Crvene reke do Bancareva i Jelašnice, i puštanjem za panevropski saobraćaj ove “obilaznice”, magistrala kroz Sićevačku klisuru, sa svojih 13 tunela, uzanim kolovozom i ambisom koji omeđuje Nišavu i prugu, gde se proteklih decenija ginulo kao na frontu, odlazi u istoriju. Postaje lokalni put od Pirota i Palanke ka Nišu i selima s jedne i druge strane klisure.

Read more...

Američki predsednik Donald Tramp zapretio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da će ga ubiti kao libijskog vođu Muamera el Gadafija. Tramp je poručio Kimu da mora da se u potpunosti odrekne nuklearnog programa i preda ga Americi, ili će doživeti istu sudbinu kao Gadafi, koji je brutalno ubijen tokom NATO agresije na Libiju 2011.

Read more...

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan razočarao je deo državljana BiH koji veruju u mit kako je BiH najvažnija zemlja Turskoj na Balkanu, kada je izjavio da je to ipak Srbija, prenosi sarajevski portal Klix.ba.

Read more...

Jedna osoba je poginula, a šest je povređeno u saobraćajnoj nesreći, oko jedan ujutru, na autoputu Beograd - Šid, potvrđeno je iz MUP-a.

Read more...

Samo nekoliko meseci nakon što je na mesto komandanta baze NATO „Bondstil“ kod Uroševca imenovan pukovnik Nik Dučić, Amerikanac srpskog porekla, London je odlučio da nam pošalje Srbina i u Beograd, pa će novi vojni ataše Ambasade Velike Britanije biti potpukovnik Nikola Ilić.

Read more...
Scroll to top