Bivši član Dveri Srđan Nogo je priveden kod Tužioca danas u Beogradu.

Read more...

Kako saznajemo, najnovija informacija koja stiže sa Evije je ta da se u Srbiju vraćaju svi naši turisti, a ne samo jedna grupa, kako je ranije navedeno.

Read more...

Kako saznajemo, grupa naših građana koja u 14 časova kreće za Srbiju nije samovoljno napustila ostrvo, kako je prvobitno objavljeno uz objašnjenje da su odbili karantin.

Read more...

Vikend će najpre danas doneti tropske temperature, pa u nedelju "hladan tuš" i 10 stepeni hladnije. A od početka naredne sedmice prijatno toplo i uglavnom sunčano vreme. Koliko će se vreme noćas promeniti, najbolje svedoči žuti meteoalarm, ali on će danas biti na snazi zbog visokih temperatura, a sutra zbog jakih udara vetra praćenih pljuskovima i grmljavinom.

Read more...

Distanca među zaposlenima, dodatne smene, stroga higijena, uputstva o preventivnim merama, ali i posebna pravila u slučaju pojave pozitivnih slučajeva u kompaniji, samo su neke od mera koja od danas počinju da važe i za zaposlene i za poslodavce.

Read more...

U jeku demonstracija koje su se odigrale sinoć, paljenja, gađanja kamenicama i suzavcem, tuča i razbijanja, jedan snimak iz Niša preplavio je internet i za kratko vreme poslao poruku koju niko nije očekivao.

Read more...

Ispred Skupštine Srbije, gde je u toku protest opozicije, oko 19 sati došlo je do incidenta, kada je jedna grupa mladića sa crnim maskama izgurala predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, uz uvrede i psovke.

Read more...
Scroll to top