Pisma i uplatnice koje ovih dana stižu na adrese mnogih firmi po Srbiji, a u kojima se traži uplata za izvesni privredni registar i do 15.000 dinara, šalje preduzeće iza koga stoji izvesni Kristijan Grubišić.

Read more...

Mnogi u Srbiju nisu svesni koliko je srpska nacija bogata i uspešna, koliko imamo ljudi koji zavređuju pažnju celog sveta zbog svojih uspeha, reči i dela.

Read more...

Predsednik nepriznate republike Nagorno-Karabah Araik Arutjunjan izjavio je da je azerbejdžanska vojska prilikom napada koristila turske avione F-16 koji su se već mesec dana nalazili u Azerbejdžanu za potrebe vojnih vežbi.

Read more...

Rad restorana i kafića u zatvorenim prostorima biće produžen do 23 časa, odlučio je danas Krizni štab.

Read more...

Vlasti u regionu Nagorno-Karabah uvele su ratno zakonodavstvo zbog eskalacije sukoba sa Azerbejdžanom, prenosi TAS. Vlada Jermenije je potom proglasila ratno stanje i objavila opštu mobilizaciju. Moskva traži prekid sukoba.

Read more...

Rolan Garos nije ni počeo a već su krenula prepucavanja, “vaganja” oko toga ko je favorit u Parizu.

Read more...

Već je svima jasno da se tržište nekretnina mnogo promenilo poslednjih meseci, i to pre svega usled uticaja virusa korona na ponašanje potrošača koji su počeli da traže nešto udobnije domove koji imaju dvorište.

Read more...
Scroll to top