Ljudi koje pate od migrene znaju kako je to neugodna bol. Migrena vas može jako uznemiravati, čak upropastiti normalan život i funkcioniranje. Migrenu čak nije uvek moguće pobediti ni uz pomoć lekova protiv bolova. ALI – postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima…

Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine koja momentalno neutrališe bol (oko 5 minuta) ali je nezgodnog ukusa…

Predložena metoda lečenja od migrene je vrlo jednostavna: Sve što će vam trebati jeste Himalajska so, limunov sok i malo limunove kore.

 

Kao prvo, treba odabrati dobru so visoke kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu sol, jer je vrlo obogaćena mineralima (može se kupiti u trgovinama zdrave hrane, u DM-u, većim supermarketima). Ova so sadrži čak 84 elementa! So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo serotonina u krvi, ojačati nervni sistem i normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što trebate učiniti je da iscedite sok od 2 limuna, izrendate malo kore (neprskanog) limuna i dodate u to 2 čajne kašike Himalajske soli.

Promešate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je krajnje neprivlačan ali ovaj napitak deluje za nekoliko minuta.

Napomena: Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavetujte sa stručnjakom pre nego se odlučite na ovaj tretman.

 

(UspesnaZena.com)

Scroll to top