BalkansPress

Dobro došli!

"Držao je nož i svim silama pokušavao da nesrećnu ženu ubije. Gurao je nož u predelu njenog stomaka i samo pukom srećom nije uspeo da ostvari svoju zamisao".

Ovako za "Blic" priča N.R. heroj iz Bele Crkve koji je u utorak spasio Anu N. (38) i njenu ćerku T. N. (15) od sigurne smrti, kada ih je napao Siniša N. (47) iz Kovina, bivši suprug nesrećne žene, odnosno otac ove petnaestogodišnjakinje.

Utorak ujutru. N. R. je došao kao po običaju na posao u menjačnicu na pijaci u Beloj Crkvi. Kao i svaki dan smenjivali su se ljudi koji su došli da promene novac, a onda je čuo galamu i vrisak koji nikada neće zaboraviti.

 

- Ustao sam i video kako neko trči ka kiosku. Video sam ženu koja trči i muškarca koji ide za njom. Odmah zatim ugledao sam devojčicu koja ide za njima. Kasnije sam saznao da je to njihova ćerka - priseća se N. R..

Nekoliko sekundi kasnije, ovaj heroj primetio je da muškarac u ruci drži nož i da pokušava da ubode nesrećnu ženu u stomak.

- To se sve odigravalo na metar od menjačnice gde radim. Istrčao sam i uhvatio za ranac ženu, vukao sam ga toliko da je u jednom trenutku pukao. Muškarac je ležao preko žene i držao nož koji je gurao u predelu njenog stomaka - kaže akter ove drame.

On se priseća da je nekako uspeo da izvuče devojčicu iz čeljusti njenog nasilnog oca, a odmah zatim je uzeo policu koja se nalazila pored njih i udario monstruma, koji je odmah zatim pobegao. Majka je ležala u krvi.

- Mislio sam da ju je ubo u stomak, međutim na sreću nije. Nožem joj je probio ruku ispod lakta, tako da joj je ruka bila skroz probušena. Mislim da bi je ubio da nisam reagovao. Izgubila je jako mnogo krvi - i dalje je u šoku ovaj heroj.

 

Kako kaže, policija je ubrzo uhvatila nasilnika, a nesrećna žena je prevezena u bolnicu u Vršcu.

- On je čak iskao i svoju ćerku! Devojčici je šaka bila isečena, verovatno kada ja pokušala da spreči oca da ubije njenu majku. Odveo sam ih obe u bolnicu, a žena je zatim operisana - kaže N. R.

On dodaje da je Anu znao iz viđenja, dok nasilnika nikada pre nije video.

- Ona je bila u svesnom stanju kada se to dogodilo. Niti je vikala, niti je tražila pomoć - objašnjava on.

(Izvor: Blic.rs)

Scroll to top