BalkansPress

Dobro došli!

Vladimir Solovjov, voditelj Rusija1, danas je izjavio da su ruske hipersonične rakete pod nazivom Kinžal sposobne da pogode London za samo devet minuta nakon lansiranja.

Read more ...

Sa svojih 8.000 kilograma nosivosti preciznih ubojitih sredstava, za sada predstavlja nerešiv problem ukrajinskoj vojsci. Do sada, nijedna od strana nije potvrdila pogodak, odnosno gubitak ovog aviona.

Read more ...

Rusija će do kraja ove decenije preusmeriti program naoružanja na neobične sisteme – pre svega na oružje usmerene energije, kibernetičko i robotizovano.

Read more ...

Ruske specijalne snage koje čuvaju predsednika Ruske Federacije imaju pristup svom najnovijem i najnaprednijem oružju na vojnom tržištu.

Read more ...

Rat u Ukrajini prvi je sukob na svetu u kome su upotrebljene hipersonične rakete - izuzetno velike brzine i razorne moći.

Read more ...

Postoji nekoliko nivoa prisluškivanja telefona. Može se prisluškivač postaviti na aparat, ili se na nivou telefonske linije, operativnog sistema ili samog programa vrši prisluškivanje, rekao je za agenciju „Prajm“ generalni direktor „Digitalne platforme“ Arsenij Šeljcin.

Read more ...

Prva letačka ispitivanja najnovije interkontinentalne balističke rakete „Sarmat“ će početi krajem januara, saopštili su ruski mediji.

Read more ...
Scroll to top