BalkansPress

Dobro došli!

Nakon što saznate šta se sve njima dogodilo, i vi ćete početi da praktikujete isto.

Read more ...

Povišen krvni pritisak u određenim položajima može biti signal da se bliži srčani udar, upozoravaju stručnjaci. Ako već patite od visokog pritiska, verovatno merite ovaj parametar zdravlja krvnih sudova svakog dana, a sada stručnjaci upozoravaju da bi to posebno trebalo činiti kada ustanete iz sedećeg ili ležećeg položaja.

Read more ...

Prof. dr Miljko Ristić, naš najpoznatiji kardiohirurg, kaže da je za taj lek još pre dve godine objavljeno da izaziva pojačanu sklonost ka trombozi ili začepljenu krvnih sudova.

Read more ...

Verujemo da je i vama dosadilo da vas non-stop bombarduju reklamama za ovu ili onu pastu, a efekta biserno belih zuba i dalje nema. Da, u moru preparata koji izgleda više uništavaju zube i skidaju gleđ zuba nego što izbeljuju, ne znamo kome verovati i koja je pasta zapravo i ona najbolja.

Read more ...

Jetra je najvažniji organ u telu iz razloga jer ceo organizam zavisi od zdravlja ovog dela tela. Upravo je jetra ta koja sve nečistoće filtrira. Lekari kažu da možete pomoći jetri tako što ćete svako jutro doručkovati ovo.

Read more ...

Vjerovali ili ne, vunene čarape sa sobom nose mnogo veće zdravstvene prednosti nego što to možemo i da pretpostavimo.

Read more ...

Kad pomešate dva najzdravija proizvoda na svetu, dobijate moćni lek protiv niza bolesti.

Read more ...
Scroll to top