BalkansPress

Dobro došli!

Indijanski horoskop povezuje nas sa duhom životinja i u mnogim segmentima sličan je običnom horoskopu. Takođe je usko povezan sa totemima koji igraju vrlo važnu ulogu u indijanskoj kulturi i veri, kao i sa prirodnim pojavama koje utiču na sve nas.

Read more ...

Ako izjednačimo važnost stopala sa crtama lica i stvari posmatramo iz tog ugla, ispostavlja se da na osnovu oblika stopala možemo mnogo da zaključimo o nečijoj ličnosti. Ko bi rekao?

Read more ...

Izgled naših ruku može da otkrije svašta o našoj ličnosti. Oblik naše šake i dužina prstiju su nešto što policajci gledaju tokom saslušanja i na osnovu njega donose određene zaključke.

Read more ...

Autor ovog testa je priznati britanski psiholog Pip Vilson. Napravljen je za mlade školskog uzrasta kako bi se proverilo koliko su se adaptirali u školi, nakon prve tri godine.

Read more ...

Mnogo toga se može otkriti o vašoj ličnosti na osnovu prve stvari koju primetite na fotografiji.

Read more ...

Ponekad se na društvenim mrežama pojavi nova matematička zagonetka koja privuče pažnju korisnika.

Read more ...

Ako nedelja počinje pomračenjem, to znači da vas očekuju konkretna promena i ozbiljne promene — pripremite se! U stvari, pomračenje 25. marta će se osećati dosta dugo, jer je povezano sa stvarima naše prošlosti i odnosima koji zahtevaju pažnju.

Read more ...
Scroll to top