BalkansPress

Dobro došli!

Bivši srpski ministar i guverner NBS-a Mlađan Dinkić zajedno sa počasnim predsednikom Socijalističke parije Srbije Milutinom Mrkonjićem sastao se s albanskim biznismenom Taipom Sadikajem u bašti poznatog stranog hotela u Beogradu.

Read more ...

Master plan za Univerzijadu izradio je za 30.000 evra srpski stručnjak Srđan Bošković, a ne EUSA za 572.000 evra, kako tvrdi ministar Udovičić, saznaje „Blic“.

Read more ...

Prema informacijama do kojih smo došli, slučaj je preuzelo Više tužilaštvo u Kruševcu koje je dalo nalog policiji da sasluša žene koje su prijavile predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutku za seksualno uznemiravanje.

Read more ...

Protiv Aleksandra Šapića, predsednika opštine Novi Beograd, Uprava kriminalističke policije (UKP) trenutno vodi istragu.

Read more ...

U saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su Mirjanu Menković (60), direktorku Etnografskog muzeja u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba u vezi sa javnim nabavkama.

Read more ...

Direktor osnovne škole iz Bosilegrada Metodije Čipev zaposlio je u školi svog sina, brata od tetke i zeta.

Read more ...

U Srbiji je izgleda najunosnije biti rođak, saradnik, prijateljica pa čak i muž drugarice Danice Drašković, supruge lidera Srpskog pokreta obnove!

Read more ...
Scroll to top