BalkansPress

Dobro došli!

U Rusiji je uspešno završeno testiranje najnovije protivvazdušne vođene rakete „Strela 9M333“ koja može da pogodi krstareće rakete, dronove i niskoleteće avione i helikoptere, saopštio je „Koncern Kalašnjikov“.

Read more ...

Ove tipke značajno pojednostavljuju različite operacije, štede vreme i poboljšavaju efikasnost rada. U nastavku teksta pogledajte čemu služi svaka od njih:

Read more ...

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts je priznao da je komanda za logovanje na PC Ctrl+Alt+Del bila greška, ali su je tokom godina korišćenja mnogi zavoleli, pa je to bio razlog zbog kojeg je nisu ukinuli. Evo još prečica za koje možda nisu znali, a jako su korisne:

Read more ...

Ovih dana širom sveta na mobilne telefone korisnika aplikacije "Vajber" stigla je neuobičajena poruka.

Read more ...

Neprekidno se "grebati" i koristiti tuđi bežični internet možda nije u redu, ali ponekad je svakome potrebno da na brzinu besplatno pristupi mreži i potraži neku informaciju.

Read more ...

Saznanje da vas je neko izbacio iz svog digitalnog sveta nije baš najlepši osećaj. Ali, s druge strane, pre nego se uvredite, morate da budete svesni da stvar možda uopšte nije lična. Možda je vaš (bivši) prijatelj jednostavno deaktivirao ili izbrisao svoj Fejsbuk profil.

Read more ...
Scroll to top