BalkansPress

Dobro došli!

I dok svi pričaju o bajkovitom venčanju koje su imali Severina i Igor Kojić, njena sestra ne odobrava pevačicino ponašanje:

"Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri" – demantovali su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pevačice, medijske napise o svojoj prisutnosti na obredima održanim u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama i hotelu "Crown Plaza" u srpskoj metropoli.

 

 

Uzrujani zbog netačnih navoda u pojedinim medijima, objasnili su i razloge svoje javne reakcije.

– Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus.

Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kojem takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj deo venčanja takođ nije ostao obavijen velom tajnosti.

Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinog venčanja – rekli su Severinini sestra i zet, ogorčeni zbog dezinformiranja javnosti.

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija.

Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću – rekla je Zdenka Žunić, prenosi Slobodna dalmacija.

FacebookTwitterLinkedin
Pin It

Scroll to top