BalkansPress

Dobro došli!

Goran Bregović (69) vlasnik je tridesetak nekretnina. Uglavnom su to luksuzne vile, a poseduje i stanove, garsonjere, izveštava 24sata.hr, dok se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 35 miliona evra.

 

Goran Bregović je u Zagrebu 2005. godine kupio dvospratnicu od 550 kvadrata. Iznajmljuje je za oko 5.500 evra mesečno, a muzičar je tu vilu kupio od Hrvoja Šarinića, prenosi gorepomenuti portal.

Bregović u Beogradu, tvrde njegovi susedi, ima 15-ak kuća. Kad dođe u Srbiju stanuje u beogradskom naselju Senjak u luksuznoj vili opasanoj visokom ogradom i garažnim vratima na daljinsko upravljanje. Dvorište se s ulice ne može videti.

 

Kao zaštitu od pljačkaša postavio je i videonadzor. Imanje pored vile je takođe njegovo. Tu je napravio objekat nalik sali za slavlja, sa trambolinama ispred, kako bi se tu igrala deca njegovih prijatelja. I taj je deo zaštićen visokom ogradom od znatiželjnih pogleda javnosti.

*FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA

Svaka vila Gorana Bregovića procenjena je na barem milion evra. Na Jahorini ima nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dve kuće i starački dom, u koji je uložio nešto više od milion evra, zatim vile u Parizu, Istanbulu itd.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top