BalkansPress

Dobro došli!

Na fakultetu u Nansiju od 1.470 studenata, Srpkinja Anđela Lazarević izabrana je za najboljeg studenta a posle toga je isto priznanje dobila i na nacionalnom nivou u svojoj branši.

Tu nije kraj njenim uspesima – ova vredna devojka je za samo jednu godinu, dala po dve godine i to na dva fakulteta. Na Medicinskom fakultetu i na Fakultetu fizike i hemije sa maksimalnim ocenama.

 

Anđela je odlučila da kada je već interesuju tri tazličite oblasti i kada je već primljena na dva teška fakulteta da oba završi i to radi više nego uspešno.

SRPKINJA SA KiM NAJBOLJI STUDENT: Francuska se poklonila našoj Anđeli -  nazivaju je GENIJEM, ovako nešto je malo kome pošlo za rukom

Francuzi su joj već od 2024. godine ponudili specijalizaciju kao natprosečnom studentu. Takođe, i Švajcarska je poslala ponudu da stipendira u potpunosti Anđelu i plati joj kompletnu specijalizaciju pod naznakom „natprosečnog studenta“.

Anđela je prihvatila ponudu iz Švajcarske. Želi da postane vrhunski kardio-vaskularni hirurg i da napreduje u naučnom programu fizike i hemije oko istraživanja bolesti srca.

Za Anđelu se pročulo nakon što je lokalna televizija iz Vrnjačke Banje, gde ona provodi odmor svake godine, snimila prilog. Poreklom je s Kosmeta s kog su njeni roditelji bili prinuđeni da odu 1999. godine.

Scroll to top