BalkansPress

Dobro došli!

Dušica M. sa Čukarice u Beogradu, prva je žena kojoj je izrečena mera zabrane približavanja po novom Zakonu o nasilju u porodici.

Prema pisanju Informera, ona je u ponedeljak uveče svog supruga, sa kojim inače više ne živi, prebila metalnom šipkom i nanela mu teške povrede. 

 

Njih dvoje su prema saznanjima ovog lista, imali godinama izuzetno turbulentan, emotivni odnos, u kojem je uglavnom ona bila žrtva, sve do ponedeljka uveče kada joj je “pukao film”.

Dušicu M. zbog prebijanja supruga čeka i krivična prijava za nanošenje teških povreda, a ukoliko prekrši izrečenu zabranu, dobiće momentalnu kaznu zatvora u trajanju od 60 dana.

– U toj emotivnoj vezi dugo godina su postojali brojni problemi. Bila je disfunkcionalna i izuzetno burna. Često je dolazilo i do fizičkih sukoba, u kojima je Dušica bila žrtva porodičnog nasilja, a intervenisala je i policija. Posle svega toga oni su se razišli, i u prvo vreme nije bilo problema, sve do ponedeljka uveče.

Tada je, koliko znamo on nju užasno iznervirao, Dušici je pukao film, uzela je metalnu šipku i nanela mu brojne povrede. Policajci koji su bili na licu mesta kažu da je ubila Boga u njemu – kaže izvor iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Scroll to top