BalkansPress

Dobro došli!

Poslednji dani života poznato glumca Patrika Svejzija nisu bili ni malo laki, i to ne samo zbog teške bolesti, već i zbog navodnog porodičnog nasilja koje je trpeo, otkrili su njegovi prijatelji.

Sedam godina nakon smrti Svejzija, njegovi prijatelji odlučili su da progovore o paklu koji je zvezda "Prljavog plesa" prošla pred smrt.

Svejzi je, navodno, bio prisilno zatvoren u kućnom pritvoru, a supruga koja je prema njemu bila nasilna i varala ga, pustila ga je da umire u najgorim mukama, prljavštini i bolovima.

Ove šokantne optužbe izneo je jedan od najbližih glumčevih prijatelja. Svejzi je preminuo 2009. u 57. godini nakon bitke sa rakom pankreasa. Situaciju mu je u zadnjim mesecima života otežala njegova supruga Lisa, koja je dozvolila da glumac spadne na samo 40-tak kilograma. Nije mu dozvoljavala izlaske i branila je njegovoj majci i prijateljima da ga posete.

Svetski mediji pišu da je Svejzijeva supruga krila mnogo mračnih tajni, između ostalog i to da je imala nekoliko vanbračnih afera i sa ženama i sa muškarcima.

- Voleo ju je svim srcem, ali to je stvarno bila veza na rubu ljubavi i mržnje. Ona bi tukla njega, a on bi tukao zidove i nameštaj. Jako su se svađali, znali su da unište svoj dom, automobile, ali i hotelske sobe. Bila je to veoma nasilna veza - rekao je glumčev prijatelj koji je Lisu optužio da je zanemarila Svejzija.

 

Kada o glumcu nije brinuo njegov brat Don, sve je bilo prepušteno Lisi koja se oko bolesnog supruga uopšte nije trudila. Brat bi Svejzija neretko zaticao kako leži u sopstevnim fekalijama.

- Lisa je ludača, htela je svaki deo Patrikovog života da drži pod kontrolom - tvrdi prijatelj.

Patrikova prijateljica Šarlot Stivens je rekla da je nagovarala Svejzija da ostavi suprugu sa kojom je bio više od 30 godina u braku, ako ni zbog čega drugog, onda zbog silnih afera za koje su znali porodica i prijatelji.

Lisa je, kako prijatelji tvrde, dva meseca pre nego što je Svejzi umro zabranila svima da ga posećuju, uključujući i njegovu majku. U tom periodu je Svejzi napisao testament u kojem je svojoj supruzi u nasledstvo ostavio 40 miliona dolara, dok njegova porodica nije dobila ništa.

Sa druge strane, Lisin portparol kaže da su ove optužbe neistinite.

- Sve ovo je izjavio prijatelj koji je želeo da ostane anoniman?! A Lisa nikad nije čula ni za Patrikovu prijateljicu Šarlot. Pa vi procenite šta je istina - rekao je portparol.

Lisa se nekoliko godina nakon Svejzijeve smrti ponovo udala i to za draguljara Alberta De Prisku.

Scroll to top