BalkansPress

Dobro došli!

Narednih meseci na nogama dama viđaćemo modele čizama koje će upečatljivim činiti upravo kolorit. Žute, crvene, pink i tirkizne čizme postale su imperativ, naročito dužine malo iznad kolena i one sa punijom štiklom srednje visine, koje svaku odevnu kombinaciju mogu da podignu na viši nivo.

PROČITAJTE: Ova frizura će se nositi i u 2020. godini! BOB - PAŽ, neprevaziđena klasika za dame sa stilom (FOTO)

Podrazumeva se, crni, sivi i modeli u prirodnoj boji kože nisu proterani sa scene, ali nisu ni dominantni. Težite li ekstravaganciji, takođe nećete imati problema da pronađete odgovarajući par za sebe, jer su pojedini svetski dizajneri kreirali duboke čizme oslikane neobičnim motivima i junacima iz stripova, kao i one od zmijske kože, ali na kojima preovlađuje nijansa meda, veoma popularna ove jeseni.

 

Tu su i primerci namenjeni isključivo za dane kada se temperatura spusti ispod nule. Kako su sačinjeni od veštačkog krzna prilično su glomazni, ali zbog jarkih boja mogu da budu vaš modni adut za ovu zimu. Ako, pak, volite kratke čizme, i one su izrađene u svim bojama koje možete da zamislite, a za svečanije prilike na raspolaganju su vam srebrne, koje mogu da budu nepogrešiv izbor i za predstojeću najluđu noć.

(BalkansPress / Izvor:Informer.rs)

Scroll to top