BalkansPress

Dobro došli!

Ne možemo da pričamo o trendovima u bojenju kose a da ne spomenemo slavnog frizera Gaj Tanga, koji na svom Instagram nalogu svake sezone pokrene bar jedan trend.

Bez šale - kad on za nešto kaže da je kul, to postaje trend u roku od nekoliko dana. I baš zato je vest o tome da je upravo on osmilio nekoliko novih boja za kosu uzdrmala svet bjuti blogerki poput omanjeg zemljotresa.

 

On je rešio da svu tu svoju Instagram slavu pretvori u novac i lansirao je setove farbi za kosu, koje sadrže nekih 20 i kusur različitih nijansi, ali među njima i tri boje koje su toliko lepe i inovativne da zaista izgledaju kao da nisu sa ovog sveta. A evo i koje su:

Ružino zlato

Prelepa kombinacija ružičastih nijansi, koje se preklapaju sa lila pramenovima pri korenu i tako stvaraju obmre izgled, postaje još lepša kad se doda taj zlatan odsjaj. U suštini, ovo je boja koja će svim devojkama dobro da stoji, pitanje je samo imate li hrabrosti da je probate?

 

Kajli Džener je nedavno prošetala nešto slično, ali Gaj savetuje da ovakve boje uvek radite u pramenovima i aa prelivima, umesto da čitava kosa bude jednobojna.

Prašnjava lavanda

Ono što ovu ljubičastu razlikuje od ostalih koje smo do sad viđali jeste činjenica da se meša sa srebrnom bojom, tako da zaista izgleda malo zagasito i "prašnjavo".

 

Ovo je definitivno najbolja opcija za devojke koje imaju prirodno tamniju kosu i obrve.

Srebrna duga

Siva kosa je već neko vreme popularna, ali Gaj savetuje da budete originalne tako što ćete učiniti da kosa izgleda metalik. To se postiže dodavanjem suptilnih preliva raznih boja, pa se na ovakvoj sivoj kosi zaista oslikava čitava duga - ali veoma nežno.

Pa, koja vam se najviše sviđa? Mi ne možemo da se odlučimo.

(BalkansPress / Noizz.rs)

Scroll to top