BalkansPress

Dobro došli!

U svakoj čaši vode koju ikad popijemo nalazi se, osim molekula kiseonika i vodonika vezanih u jedinjenje koje zovemo voda, niz dodatnih elemenata i jedinjenja - obično minerala i raznih drugih "uljeza".

Postoji, međutim, voda toliko čista da u njoj ne postoji ništa osim vodonika i kiseonika. Nijedan drugi mineral, samo čist ha-dva-o.

A znate li da ova voda, iako je najčistija, nikako nije za piće?

Naime, ultračista voda do te je mere oslobođena svih minerala koje inače sadrži izvorska voda ili voda iz vodovoda, da je u stanju "isprati" minerale iz ljudskog tela!

   

Inače, ona po svemu ostalom deluje poput one koja teče iz slavine. Ovakva voda koristi se u raznim tehnološkim pogonima za čišćenje elektronike poput poluprovodnika.

- Mikročipovi su tako mali da i najmanja čestica prašine u njima izaziva probleme poput kamena. Ultračista voda koristi se kako bi se čipovi isprali između slojeva - kaže Geri Pits iz GE Powera.

Ona je profiltrirana do te mere da u sebi više ne sadrži apsolutno ništa od minerala ili nečistoća. Ona sadrži isključivo vodonik i kiseonik, H2O, a i vrlo je laganog negativnog električnog naelektrisanja. To znači da, kad naiđe na nekakav metal ili mineral, ona ga apsorbuje. Zbog takvih svojstava ona je tako dobra za čišćenje elektronike, ali za piće apsolutno nije. Jer kad je popijete, istog trenutka počinje skupljati minerale iz tela.

Uz to, ne predstavlja ni nekakav užitak, zapravo je jezivog ukusa, jer su minerali ono što vodi daje ukus, kojeg inače nismo ni svesni sve dok ne nestane.

Scroll to top