BalkansPress

Dobro došli!

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa svoja predskazanja prvi put je objavio početkom 80-ih godina prošlog veka.

Oko 85 odsto njegovih predviđanja se ispunilo i važi za astrologa koji skoro nikad "ne maši"! Ovoga puta, Pavel Globa otkrio je kojim znacima horoskopa 2023. godina donosi blagostanje, ljubav i novac. Prema njegovim rečima, tri znaka ispuniće sve što zacrtaju!

Evo o kojim znacima je reč:

BLIZANCI

Blizancima se smeši najveća sreća u 2023. godini! Imaće velike i dugoročne ciljeve, ali će apsolutno sve lako postići. Ostvariće sve što zamisle i to će se jako odraziti na njihovu finansijsku situaciju. Dragi Blizanci, ukoliko već dugo imate ideje i planove, naredna godina je idealna da zasučete rukave i krenete u njihovu realizaciju! Iskoristite period u kom su vam zvezde naklonjene.

 

RAK

Rakovi će osetiti značajnu promenu u svom životu. Konačno je sreća na njihovoj strani, što će dokazati i rezultati koji će se ostvariti bez mnogo truda i ulaganja. To će uključivati novčane dobitke, napredak na poslu, skupe poklone, pa čak i igre na sreću. Rakovi će takođe biti ispunjeni i na ljubavnom planu, u kom će sve pucati od romantike.

ŠKORPIJA

Ako neko zaslužuje finansijski napredak, to su definitivno Škorpije. Za razliku od Rakova, Škorpije će ovaj napredak dobiti zahvaljujući napornom radu i trudu. Novčani dobici stižu kad se najmanje budete nadale, a tokom 2023. godine možete očekivati unapređenje ili ponudu za novi, mnogo bolje plaćen posao. Večiti savet za Škorpije je da ne srljaju u neplanirane i nepotrebne troškove.

Scroll to top