BalkansPress

Dobro došli!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je savladao Francuza Korentana Mutea sa 2:0 (6:3, 6:1), a posle meča dogodio se težak incident kada je pogođen u glavu flašom za vodu.

Novak je delio autograme na izlasku sa terena Foro Italiko, kada je sa tribina poletela flaša i pogodila posred temena najboljeg svetskog tenisera. Novak je odmah nakon bolnog udarca kleknuo na kolena i uhvatio se za glavu.  

Čin napada na najboljeg svetskog tenisera, odmah je mnoge podsetio na gnusni napad 30. aprila 1993. u Hamburgu kada je jugoslovenska teniserka Monika Seleš ubodena kuhinjskim nožem tokom meča četvrtfinala WTA turnira.

   

Za sada, nezvanično, ima informacija da je flaša puna vode navodno ispala slučajno iz ranca jednom od navijača koji je želeo da mu se Novak potpiše nakon meča, ali se za sada ispituju sve okolnosti i da li je došlo do namernog napada na srpskog asa.

Prema nekim informacijama, Novak je u ovom incidentu zadobio posekotinu na glavi, i navodno se požalio na bol u glavi i blagu mučninu.

Novaku sanirana posekotina, otkazao konferenciju za novinare

Najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću sanirana je posekotina koju je zadobio od udarca flašom posle pobede nad Korentanom Muteom (2:0) na startu Mastersa u Rimu, ali je zbog mučnine i vrtoglavice otkazao konferenciju za medije.

   

Oglasili se i organizatori turnira: Novak u hotelu, nema razloga za zabrinutost

Organizatori su u međuvremenu zvanično saopštili da je Đokovića, dok je davao autograme posle meča, pogodila flaša koja je ispala iz ranca deteta koje je čekalo na potpis najboljeg tenisera sveta.

Organizatori turnira u Rimu objavili su kratko saopštenje povodom toga što je Novak Đoković prilikom izlaska sa terena posle meča pogođen flašom u glavu. Prema prvim informacija srpski as se oseća dobro.

„Novak Đoković je prilikom izlaska sa centralnog terena na kraju meča udaren flašom vode u glavu dok je davao autograme gledaocima. Podvrgnut je odgovarajućim lekovima i već je napustio Foro Italiko da bi se vratio u hotel, njegovo stanje nije razlog za zabrinutost“, saopštila je uprava turnira.

Posle pobede nad Korentanom Muteom, Novak je potpisivao autograme,a u jednom trenutku na njegovu glavu pala je flaša. Srbin se posle udarca spustio i uhvatio za glavu, a potom se požalio na glavobolju i mučninu.

Nezvanična informacija jeste da je flaša ispala dečaku iz ranca i da je tako došlo do ovako velikog skandala, međutim ova verzija nije potvrđena.

Scroll to top