BalkansPress

Dobro došli!

Filmska priča "Jorgovani", romantična komedija opčinila je publiku u Srbiji i regionu i upravo je ovaj film velikom brzinom punio bioskopske sale i za samo mesec dana od premijere dostigao posetu od 200.000 gledalaca.

Omiljeni filmski par Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić opravdali su očekivanja gledalaca, a autorski dvojac na čelu sa rediteljem Sinišom Cvetićem i scenaristom Davidom Jakovljevićem, na filmsko platno je doneo otkačen i pomalo satiričan film o licu i naličju domaće kinematografije.

   

Film "Jorgovani" donosi priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić) koji se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

OGROMAN USPEH NAJROMANTIČNIJEG FILMA GODINE: "Jorgovani" i dalje osvajaju publiku, a za mesec dana film je pogledalo 200.000 ljudi

foto: Košutnjak film

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

film Jorgovani

foto: Košutnjak film

Film "Jorgovani" nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje regiona, i po mnogim evropskim gradovima, a distribucija filma je poverena distributerskoj kući Art Vista.

(Kurir.rs)


Scroll to top