BalkansPress

Dobro došli!

Radmila Živković, jedna je od najcenjenijih srpskih glumica, gostovala je u Jutarnjem programu na Tv Pink. Ona je usred razgovora počela da kritikuje rijaliti program „Elita“ koji se emituje na istoj televiziji.

Glumica je bila surovo iskrena, skrenula je pažnju na veliki problem u našem društvu, a voditelji su pokušali da je ućutkaju, ali bezuspešno.

 

„Uglavnom poznajem tu elitu. Ima jedno fenomenalno ogledalo elite, a to je nešto što svi kritikuju, to je ovaj rijaliti program, koji se zvao ‘Zadruga’. To je, ja kažem, zatvorska psihijatrija, a to što se dešava unutra je bukvalno to. To svuda u svetu postoji. Međutim, ovaj potez koji je napravljen, da se sada ta zatvorska psihijatrija zove ‘Elita’, to je takva šamarčina“, počela je da priča glumica, kada joj je voditeljka rekla: „Nemojte, nećemo o tome“.

„Molim? Pa kako nećemo? Što ste me zvali? To jeste psihijatrija. Pa kakvi su tamo slučajevi? Svi kažu – ti si lud, ti imaš dijagnozu, a navodno se prolazi kroz lekarske komisije da bi se ušlo tamo. Ako si zdrav, normalan i pametan… Ja namerno to gledam. Ja gledam i slušam i pratim sve živo, pa i to. Vidim ih, moj posao je da vidim prvo sebe iznutra, pa onda da vidim šta se dešava sa ljudima. Šta se u ljudskoj duši i ponašanju naopačke događa? Onda je to smešno. Ljudi prepoznaju sebe u svojim naopakim manifestacijama”, rekla je glumica.

Uprkos obećanjima Željka Mitrovića da više neće biti rijalitija na njegovoj televiziji, rijaliti je samo promenio ime, a sve drugo je ostalo isto. Bilo je i brojnih apela da se ovi programi emituju posle ponoći, ali ni to nije ispunjeno, te televizija „Pink“ više puta u toku dana emituje ovaj program uživo.

Scroll to top