BalkansPress

Dobro došli!

Učesnik muzičkog takmičenja Goran Filić Gogac, privukao je pažnju javnosti prošle godine talentom koji je pokazao u pomenutom takmičenju, ali i pričom o transplantaciji srca.

"Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem", kazao je tada, dok je sada, u emisiji "Preživeli", otkrio kako su roditelji tog momka saznali da je zapravo njemu otišlo srce njihovog sina.

   

"Oni nisu gledali tu emisiju, nego su videli vest. Tako su saznali za transplantaciju. Rekli su da je istog datuma on preminuo. Mislio sam da je imao 37 godina, a zapravo je imao 32 godine. Oni su iz Beograda. Tu je bilo mnogo emocija, plakanja. Želeo sam da ih upoznam. Hteo sam da odradimo video-poziv", rekao je on kroz suze.

"Majka je krišom gledala u telefon da vidi kako izgledam. Susret je bio, uh... Supruga i ja stižemo kod njih, majka me grli kao da se znamo sto godina. Sestra njegova je stavila ruku meni na srce i rekla: "Samo da pozdravim svog brata", tu smo pričali o svemu.

Otac preminulog dečka je rekao da sam seo tamo gde je njegov sin u njegovom poslednjem snu seo u kući. To je još jedan dokaz da slučajnosti ne postoje, kao što se moj otac zvao kao otac tog dečka, na primer", dodao je Goran.

JEDINSTVEN U SVETU: Zoran iz Beograda već 7 godina nosi svoje srce u torbi (FOTO)

(Kurir Stars)


Scroll to top