BalkansPress

Dobro došli!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gostovao je u jutarnjem programu Hepi TV, a voditelj Milomir Marić ga je u šali optuživao da je sarađivao sa UDBOM.

Milomir Marić u jednom trenutku je napustio studio i izašao da donese jednu knjigu.

Marić se u studio vratio sa knjigom koja je štampana u franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu "Čuvari Jugoslavije" o navodnim saradnicima UDBE BiH, a koju je voditelj kupio na buvljaku.

Pokazao je da se u toj knjizi navodi i Šešeljevo ime, njegovi podaci, ali bez potpisa lidera SRS. 

- To je puki formular otkucan pisaćom mašinom, Mariću, prevarantu stari - objasnio je Šešelj.

 

Marić je, uz gromoglasan smeh, rekao da postoji i dopuna da je "UDBA posle dva meseca prekinula saradnju sa Šešeljem jer ih kompromituje". 

- Po toj knjizi su mi "dali zadatak da špijuniram čoveka koga nikada u životu nisam sreo" - objasnio je Šešelj knjigu koja širi broje paranoične teorije zavere da je on radio za UDBU.

HAOS U JUTARNJEM Marić napustio studio: Vojo, ovde piše da si špijun!; Šešelj: Mariću, prevarantu!

Vojislav Šešelj je objasnio i da je čitao knjigu, a da mu je istu u zatvoru dao hrvatski general Mladen Tuta Naletilić, te da je knjiga štampana u ustaškom leglu - franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu. 

- To je glavno leglo ustaškog zla na Balkanu i ti njima veruješ. Čuj dva meseca radio i obrukao službu - rekao je dr Šešelj Mariću.

 

Podsećamo, predsednik SRS je jedini političar koji je objavio čitav svoj policijski dosije, na osnovu koga se vidi da je lider radikala zapravo bio progonjen od strane službi bezbednosti, ali su politički protivnici koristili paranoične teorije zavere kako bi ga kompromitovali, neuspevajući na inteletkualnom nivou da izađu na kraj sa njim. 

Scroll to top