BalkansPress

Dobro došli!

Australijanka Amanda Gof, u seks industriji poznatija kao Samantha X, vodi elitnu eskort agenciju i tvrdi da zna jednu, najvažniju stvar koju muškarci priželjkuju u krevetu. Nikada ne biste pomilsili šta je muška slabost.

- To je predigra. To je znati kako da se uzbudite. To je pružanje zadovoljstva u tolikoj meri da vam se prsti na nogama grče, a lice vam postane rumeno. Muškarcima se sve vrti oko ega. Jednom kada znaju da se dobro zabavljate zahvaljujući njegovim veštinama u spavaćoj sobi, oni će se dobro provesti - objasnila je Samanta X.

  

Ali u seksu iskusna Samanta imala je nešto važno da poruči i ženama. Pre nego što pomisle na muške potrebe, moraju znati šta njih same uzbuđuje, šta bi one tražile od partnera.

- Ako znate da istražite tuđe telo, tada morate istražiti i svoje. Kako bi on uopšte mogao znati šta vas vodi do orgazma ako to ne znate ni same - pitala je. 

A kada je o trajanju seksa reč, Inače, ne treba naglašavati koliko je važno samo muškarcima. Ni ženama nije nezamerljivo. Kompanija "Prolong" objavila je najnovije statistike nastale anketiranjem žena.

Za žene od 45 do 54 godine idealno trajanje seksa je prosečno 16,07 minuta. Mlađe, od 36 do 44 godine, preferiraju malo dužu igru 16,12 minuta. Ipak, za najviše ispitanih žena, čak 78,3 posto, kvalitet je na prvom mestu dok 65,4 posto žena smatra da muškarci podcenjuju moć maženja i želele bi više intimnosti i pre, ali i posle seksa.

Dakle, predigra je svima važna. A žene bi nežnost obavezno produžile i posle sesualnog zadovoljstva.

Scroll to top