BalkansPress

Dobro došli!

Potresni post devojke koja je dobila poslednje cveće od preminulog oca postao je viralan.

Naime, otac Bejli Selers je preminuo kada je imala 16 godina, ali je pre smrti osigurao da za svaki rođendan dobije cveće i čestitku, dok ne napuni 21 godinu.

 

"Ovo je cveće koje sam dobila za 21. rođendan i ono je poslednje. Jako mi nedostaješ tata", napisala je Bejli.

Studentkinja iz Noksvila u Tenesiju je kazala da joj je ova godina posebno teška jer je znala da je poslednja.

"Otkako je moj otac preminuo mrzela sam svoj rođendan i strepela sam svake godine jer bi ga on uvek učinio posebnim. Posebno sam strahovala zbog 21. rođendana jer sam znala da je to poslednja godina.

 

Slomila sam se. Pismo koje sam dobila je bilo fenomenalno i tužno u isto vreme. Napisao je da je to njegovo poslednje ljubavno pismo dok se ponovo ne sretnemo. 'Ne želim da više pustiš nijednu suzu zbog mene jer sam na bolem mjestu. Budi srećna i živi život. I dalje ću biti s tobom na svakoj prekretnici, samo pogledaj oko sebe i ja ću biti tu'", navela je Bejli deo pisma.

Njenom ocu Majklu karcinom gušterače je dijagnostikovan dve nedelje posle Božića 2012. godine. Preminuo je šest meseci kasnije, a iza njega su ostali supruga i četvoro dece. Post o njegovom poslednjem cveću podeljen je više od 300.000 puta i dobio je više od milion lajkova.

Scroll to top