BalkansPress

Dobro došli!

Pilot komercijalnog aviona napravio je veliki propust i nepobitno dokazao postojanje kemtrejlsa, kada je prilikom sletanja jednostavno zaboravio ugasiti „sistem“, pa su kemtrejlsi bili vidljivi na vrlo maloj visini, a što su zabeležili ljudi svojom kamerom, kao i bezbednosne kamere na aerodromu.

Naime, avion je sletajući na pistu još uvek ipuštao otrove u vazduh, što se do sada nikome nije dogodilo. Ovo je prvi vidljivi dokaz za ljude koje su nazivali „teoretičarima zavera“, a koji su tvrdili da avioni u atmosferu ispuštaju nedozvoljene aerosole bez znanja čovečanstva i na štetu istoga.

Snimak dokazuje da uprkos sletanju aviona po maglovitom vremenu, kemtrejlsi u ovom slučaju ne mogu biti demantovani vremenskim neprilikama, jer je na snimku vidljivo kako tragovi ne dopiru iz mlaznih motora kako skeptici oduvek zagovaraju.

 

Drugo, na snimku je vidljivo da iz krila ne izlazi samo voda već se jasno vide mlaznice koje izlaze iz nekoliko delova krila ovog aviona, što ne bi bilo moguće da su u pitanju kondenzacioni tragovi.

Nakon prikazivanja ovog snimka, mnogi građani su najavili podizanje privatne tužbe protiv vlade SAD-a jer sada u rukama imaju čvrst dokaz za njihovo postojanje.

Pogledajte video i prosudite sami!

Scroll to top