BalkansPress

Dobro došli!

Kažu meni urednici da je ovo urban sajt koji preporučuje night life, clubing, line up, after party ....  ali zna Emilija vrlo dobro da u vama, dragi čitaoci, tu i tamo krv proradi, nogica sama počne da igra ispod stola, pa onda uz malo alkohola, krene slovenska dert emocija i u znoju lica svoga, hrabro zapevate neku od sledećih pesama:

 

1. Svadba, svadba, jer je to evergrin himna svake svadbe od kad smo postali svesni sebe, jasan je scenario i podela rada, ona pere sudove, kum se bira pažljivo a svekrva konačno dobija long expected snajku, neki bi rekli kliše, ali ovo je čak i za današnju generaciju željeni cilj.

2. Devojka iz grada, ko nije došao iz provincije na beogradsku kaldrmu i naišao na nafuranu BG cicu... Pa odlepio i pokušao da bude ono što nije i u tome sagoreo. Dobronamerni savet, ostanite svoji i autentični, znaće prave Beograđanke to da cene... I nemojte se oblizivati dok pevate!

 

3. Srce je moje violina, kad Lepava zapeva, da li što je karta izdala ili ugovor za Farmu istekao, pogodi se tanana emocija koja se često krije... Gađa ova pesma svakoga ko je čekao otvorenog srca, a zar nismo svi bili u tim cipelama nekada?

4. Da zakopčam jeleče, sexy pesma o skidanju vekovnih stega nametnutih ženskom iskazivanju seksualnosti... Ili pak, u vremenu silikonskih lepotica apel da se investicija stavi u izlog, uz roditeljski klimoglav, of kors.

 

5. Kroz šljivike i livade, pesma o čežnji i čekanju, tako je i Gaga čekala, a vidite živi sad u dvorcu, čist stoicizam, starogrčka filozofska škola na liniji Beč - Požarevac via Litas.

6. Beograd, koja od nas nije kupila plavu košulju i nadala se da je to zaista onaj pravi... Te onda ispaljena, otišla u zagrljaj vremešnog batice poznatog pod sifrom BG 011.

 

7. Polomiću čaše od kristala, mahniti trenutak kad skapiraš da vreme ide i da dolaze mlađi, pesma o prolaznosti i starenju, heavy stuff.

8. Ovo je moja kuća živeo sam tu, imajući u vidu ratove i vekovne selidbe našeg naroda, retki su oni od nas koji nisu morali da kreću od nule na ovaj ili onaj način, pesma o uspomenama i nadanju da se razbijeni krčag nekako može zalepiti... A ne može.

 

9. Mile voli disko, ex Yu evergrin, eklektika u kojoj se najbolje takmičimo sa svetom, prvo klabing a onda Hua Hua... Iliti od Nirvane do Silvane.

10. Ne moze nam niko ništa, ultimate song, o inatu i ideji zajedništva i biranja prave strane... Peva je čovek asocijativno bezobraznog prezimena i genijalne frizure... Znam da znate sve reči!

Scroll to top