BalkansPress

Dobro došli!

Ova metoda u početku je konstruisana da čovek može samostalno i brzo da pronađe izlaz iz teških situacija, ali i za brzo ispunjenje želja.

Ako iskreno želite da pronađete rešenje za vaš problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda ‚‚Čaša vode” će vam u tome pomoći. Autor metode Hoze Silva postao je poznat širom sveta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni činilac ljudska intuicija.

Ovom tehnikom možete da aktivirate treće oko, koje će vam poslužiti u različitim situacijama. Na ovaj način činite da podsvest lako reši vaše probleme. U početku je ova metoda konstruisana da čovek može samostalno i brzo da pronađe izlaz iz teških situacija, ali i za brzo ispunjenje želja.

 

Način primene ove metode:

Pre nego što krenete na spavanje sipajte vodu u čašu. U sebi ili naglas dobro osmislite svoj zahtev ili želju. Obavezno budite precizni. Izbegavajte neodređene rečenice, samo budite konkretni. Ne koristite reč NE. 

Na primer, umesto pitanja ‚‚Zašto ne mogu da pronađem novac za putovanje u inostranstvo?" postavite ovo ‚‚Na koji način da dobijem novac za putovanje u Pariz?" ili ‚‚Sada tražim rešenje problema kako maksimalno brzo i lako ostaviti cigarete?‚‚ ili ‚‚Koje je za mene najpovoljnije rešenje za kupovinu stana?"

Uzmite čašu vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, podignite očne jabučice malo gore i popijte pola čaše vode, ponavljajući u sebi:

- To je sve što je potrebno učiniti za rešavanje mog problema.

Preostalu polovinu čaše vode poklopite i idite mirno na spavanje. Ujutru popijte preostalu vodu zatvorenih i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (ne menjate redosled reči) koje ste postavili prethodno veče. Možda vam se već u toku noći ili sledećeg dana, u obliku prosvetljenja ili spontane misli, javi jednostavno rešenje vašeg problema.

 

Verovatno ćete sledećih nekoliko dana, naići na situaciju, koja će biti neka vrsta nagoveštaja u kom pravcu da krenete dalje. Nečiji poziv, članak u novinama ili neočekivani susret može biti ključ za rešavanje vašeg problema.

Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rešenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Bogu, Svemiru i svojoj podsvesti za dobijenu pomoć (u svakom slučaju popijte vodu). 

Kako deluje ova tehnika i zašto je efikasna?

Mnogi su upoznati sa činjenicom (koja je naučno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno da poseduje sposobnost da prima, pamti, kodira informaciju i kroz nju se može uticati na podsvest čoveka. Ljudsko telo, uključujući i mozak, sastoji se više od tri četvrtine vode. Stvar je u tome što kad čovek pije vodu drži oči zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak pokušava da izračuna šta ste vi progutali.

Povećana aktivnost mozga otvara put za delotvorno programiranje. Fenomen pamćenja omogućava vodi da čuva podatke. Voda podseća na novi disk na koji unosite bilo koji podatak. Tako da obična voda može uticati ne samo na podsvest, već i na organizam čoveka, što su dokazala brojna naučna istraživanja, i pomoću nje se može pomladiti i izlečiti ljudski organizam.

(BalkansPress / Atma.hr)

Scroll to top