BalkansPress

Dobro došli!

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Kombinacija planeta iz Jarca donosi vam stresan period na poslu. Imaćete previše obaveza, koje će loše uticati na vaše psihičko stanje. To je kulminacija velikih ambicija, ali ništa neće doći preko noći. Obaveze će se nizati, a nećete znati kako sve to postignete.

Ljubav - Pod stresom ste zbog posla i to utiče na vaše emotivno i zdravstveno stanje. Ovo je dinamičan tempo u kojem malo vremena nalazite za ljubav. Neko koga poznajete preko posla može da vam bude više od saradnika.

Zdravlje - Slabije.

BIK

Posao - Venera u Jarcu čini vas odgovornim i posvećenim, ali Merkur u Vodoliji donosi i nerazumevanje sa saradnicima. Imate striktne planove, ali osobe sa kojima sarađujete nisu pouzdane. Nije vreme da tražite povišicu.

Ljubav - Vreme je za putovanje sa osobom do kojem vam je stalo. Ako ste slobodni, osoba koja dolazi sa puta planira susret sa vama. Prijaju vam Jarčevi, a Škorpije mogu da vam budu fatalne.

Zdravlje - Osetljivo.

 

BLIZANCI

Posao - Merkur u Vodoliji donosi vam iznenadne preokrete na poslu. Iako Merkur nije retrogradan više, ova planeta postaraće se da promene dolaze brže nego što očekujete. Moguća su previranja na radnom mestu. Vreme je da se pozabavite pitanjem nasledstva.

Ljubav - Ljubav je na vašoj strani, pa će vam partner biti velika podrška u ovom periodu. Ne samo privatno, nego i poslovno. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo sa uticajnom osobom koja može da vam pomogne i u karijeri.

Zdravlje - Dobro.

RAK

Posao - Jupiter u aspektu sa Suncem vam donosi novu poslovnu mogućnost. To je nešto što će imati veze i sa inostranstvom. Moguća je saradnja sa inostranim firmama. Mars iz Jarca ukazuje da vaš poslovni partner ima plan koji treba da se sledi bez pogovora, a vama to ne odgovara.

Ljubav - U ljubavi imate probleme u komunikaciji. Previše emotivno doživljavate partnerove krizite i potrebna vam je pažnja. Partner ima potrebu da bude i centru pažnje i vas to nervira.

Zdravlje - Osetljivo.

 

LAV

Posao - Planete u Jarcu donose vam promenu svakodnevnih navika, ali i na poslu. Imate previše obaveza, a manjak enegrije da se nosite sa svim tim. Ukoliko imate poslovnog partnera, odbijaćete idejna rešenja, jer tapkate trenutno u mestu, pa ne vidite kako bi to moglo da bude produktivnije.

Ljubav - Mnogi pripadnici vašeg znaka se emotivno hlade i partner je to primetio, pa treba da imate u vidu da je odnos klimav u ovom periodu. Probajte da ne donosite drastične odluke zbog kojih biste mogli kasnije da se pokajete.

Zdravlje - Slabije.

DEVICA

Posao - Merkur iz Vodolije u aspektu sa Uranom kvari vam planove na poslu, pa očekujte da će pojedini projekti kasniti. Moraćete da se prilagođavate novonastalim okolnostima koje vam se možda ne dopadaju, ali to je prolazna kriza.

Ljubav - Planete u Jarcu donose vam iskreno pažnju i posvećenost od strane voljene osobe. Vreme je za zaljubljivanje i proširenje porodice. Ako ste slobodni, prihvatite poziv za izlazak na mesto javnogo tipa.

Zdravlje - Dobro.

 

VAGA

Posao - Pozicija planeta još uvek nije na vašoj strani, pa morate da sačekate mart. Ulenjili ste se i samo odlažete obaveze. Imate šanse da pokrenete samostalni biznis, ali je bolje sa sačekate mart mesec. Trpite pritisak od strane porodice.

Ljubav - U ovom periodu dolazi do važnih susreta na emotivnom planu. Pomalo ste mrzovoljni i zbog toga nemate pokretačku energiju. Želite više uzbuđenja na emotivnm smislu. Jarac će probati da vas osvoji, ali je bolje da sačekate Vodoliju u martu.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

ŠKORPIJA

Posao - Pred vama je još jedna dinamična nedelja. Očekujte brojne pozive i ubrzan tempo na radnom mestu. Spremni ste za nove izazove i nije isključeno da ćete pregovarati o bolje plaćenom poslu. Jarac će vam saopštiti zanimljive vesti. Primićete poziv koji se ne odbija.

Ljubav - Iz jednog neobaveznog dopisivanja može da se rodi ljubav. Zanimljivo je koliko ste otvoreni u ovom periodu, pa spemni na razgovore o osećanjima. To jednistvena prilika da vas neko bolje upozna.

Zdravlje - Odlično.

 

STRELAC

Posao - Poslovni pregovori idu sporo, ali sigurno. Nikakve promene se neće desiti preko noći, ali budite istrajni u svojim ciljevima. Očekujete ponudu za bolje plaćen posao i to će se dogoditi ali ne tako brzo kako ste se nadali.

Ljubav - Dopisujete se sa jednom osobom i to vam prija. Međutim, usled prevelikog broja reči, možete lako da budete pogrešno shvaćeni. Spremni ste za nova poznanstva preko interneta, ali pazite da ne budu kratkotrajna.

Zdravlje - Slabije.

JARAC

Posao  - Pred vama je period koji će vam promeniti život. Konačno više nema čekanja, dolaze promene i na poslu, ali i na privatnom planu. Vreme je da se usudite da živite sve što vam je važno u ovom periodu.

Ljubav - Imaćete sudbinski susret ako niste već! To je osoba koja će vam pomeriti "tlo pod nogama". Možete lako da se zaljubite kao nikada u životu. Prepustite se snažnim osećanjima koje vam donosi Venera u vašem znaku.

Zdravlje - Osetljivo.

 

VODOLIJA

Posao - Pred vama je nedelja koja vam donosi odlične prilike za novac. Imaćete ponudu za bolje plaćen posao i jednostavno će se pare lepiti za vas! Konačno izlazite iz krize koja je trajala nedeljama i ulazite u period koji će promeniti tok čitave godine.

Ljubav - Ulazite u romantični period kada je ljubav u pitanju. Imaćete više obrzira prema partnerovim emocijama i to će biti novina u vašem odnosu. Pilazite kroz period u kojem se menjate kao osoba.

Zdravlje - Bolje.

RIBE

Posao - Sunce u vašem znaku donosi vam neverovatnu pokretačku energiju, koju treba da iskoristite za napredovanje u karijeri. Bićete odlično organizovani, a mnogi će očekivati savete od vas. Sunce i Jupiter donosi vam poslovnu priliku o kojoj ste maštali godinama. Iskoristote dobar uticaj planeta.

Ljubav - Merkur u Vodoliji donosi vam nesporazume sa partnerom. Teško vam je da razumete oscilacije njegovog raspoloženja. Ukoliko planirate novu romansu, odnos će biti turbulentan.

Zdravlje - Odlično.

Scroll to top